Teadrops_001.jpg
Teadrops_002.jpg
Teadrops_003.jpg
Teadrops_004.jpg

Økologiske te- og krydderipakker fra Teadrops

75,- / 150,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Sluk tetørsten med økologisk kvalitetste eller krydr sommerens grillretter med økokrydderier. Vælg ml. krydderipakke, sommerpakke og værtindepakke

Tea for two

Journalist: Anna Ribold

Fotograf: Teadrops

Sort, hvid, grøn, urter, frugt, blomster eller… Med dagens tilbud giver Downtown dig mulighed for at udvide din egen tehorisont, imponere veninderne, når du inviterer på en kop te eller muligheden for at give en tepakke til en særlig teelskende ven i din omgangskreds. Rikke Michael Hansen, kvinden bag Teadrops, blander selv de forskellige teer og sammensætter dem, så de forskellige smagsnuancer træder perfekt frem. Alle ingredienser er økologiske, du undgår derfor pesticider og andre giftstoffer, og teerne består kun af rene råvarer. Det vil sige, at teerne ikke er tilsat essenser, og at det kun er råvarernes rene smag, der står frem, når du nyder en kop af den hyggespredende drik. 

Også Teadrops krydderipakke er økologisk og består af seks forskellige krydderier, der alle er velegnede til at krydre sommerens grillretter, dipper og dressinger. Du er velkommen til at købe flere værdibeviser, så du fx kan nyde en kop sommerte, mens du griller, og så du har en værtindegave klar, næste gang du skal ud. Rikke fortæller, at sommerteerne smager mindst lige så godt kolde som varme, og at de fx tilsat en smule honning og citron er et perfekt alternativ til sodavand eller andre sukkerholdige læskedrikke i sommervarmen. Værtindepakken består blandt andet af keemun-te med rosenknopper, så på den måde kommer du stadig med blomster – om end de holder længere end en almindelig buket. 

Med et værdibevis kan du vælge én ud af tre følgende pakker

Økologisk krydderipakke m. 6 forskellige krydderier

Du får

• 15 g. økologisk rosmarin, 15 g. økologisk basilikum, 15 g. økologisk salvie, 30 g. økologisk hel kommen, 25 g. økologisk hel koriander, 20 g. økologisk stødt muskatnød

Økologisk Sommerpakke – 3 økologiske teer

Du får

• 30 g. økologisk hvid æblete i lille hvid Teadrops-dåse, 35 g. økologisk sommerte i lille rød Teadrops-dåse, 35 g. økologisk mao feng-te (sort te) i lille sort Teadrops-dåse

Økologisk Værtindepakke – 2 økologiske teer

Du får

• 90 g. økologisk grøn blomsterte i stor grøn Teadrops dås, 100 g. økologisk keemun-te med rosenknopper

Vidste du desuden …

… at te skal opbevares i en lukket, tæt og tør beholder for at bevare sin friskhed, smag og duft. Hold teen væk fra hvidløg, krydderier og andre fødevarer med stærk lugt. Deres aromaer kan nemlig forstyrre de delikate olier i teen og påvirke teens smag. Husk også, at beholderen til teen skal være lystæt, da tebladene ikke har godt af lys. Holdbarheden for te er typisk et til to år, men nogle af de hvide og grønne teer kan kun holde sig i et halvt år.

… at de hvide og grønne teer tilberedes og nydes bedst i kander og kopper af enten glas eller porcelæn, da disse materialer er bedre til at afgive varme end f.eks. ler. Hvis du bruger en lerkande til tilberedning, kan du risikere at "koge" tebladene, hvilket medfører, at smagen ikke bliver helt, som den skal være, samt at nogle af de gode egenskaber ved disse tetyper forsvinder. Af samme årsag bør du ikke brygge disse teer i kander med låget på. De øvrige tetyper bør du til gengæld tilberede i lerkander, da ler er bedre til at holde på varmen.

Betingelser

 • Kan indløses fra 21.06.2012 til 20.07.2012.
 • Du er velkommen til at købe flere værdibeviser
 • Værdibeviset gælder til én af tre pakker: krydderipakken, sommerpakken og værtindepakken
 • Pakkerne skal afhentes på Downtown Drop Point


Information

 • Mandag-torsdag: 15-18
 • Fredag: 15-17
 • Hvis du køber dette tilbud via Downtown App på din iPhone, skal du sende valg af tepakke til adresse@downtown.dk senest samme dag, som du modtager dit værdibevis.
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Teadrops
CVR: 30758641

Adresse

Højerup Bygade 9, 4660 St. Heddinge
 • Teadrops
  Downtown Drop Point
  Trommesalen 7, st.
  1614 København V
Vælg variation
Vælg variation