299DKK
FØRPRIS 1.200 DKK
Spar 75 %
Udløbet
189 har købt
Fotograffabrikken er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Tag superflotte billeder til sommer! Udnyt dit spejlreflekskamera & bliv en bedre fotograf med 2 timers fotokursus hos professionelle Michael Bang

Aldrig mere dårlige billeder!

 

Journalist: Rose Maria Værnet

 

Klikker du dig ind på Michael Bangs hjemmeside, vil du med det samme erfare, at det ikke er en almindelig lejlighedsfotograf, vi har at gøre med her. Med tonsvis af professionelle jobs og billeder af blandt andre Rasmus Seebach, Kira Eggers og Morten Breum, udmærker han sig som en professionel fotograf af høj kaliber.

 

Som en af Danmarks mest benyttede undervisere i digital fotografi deler Bang glædeligt ud af sin ekspertise, og med dagens tilbud opfordrer han københavnerne til at skyde fede feriebilleder til sommer. Så er du den heldige indehaver af et digitalt spejlreflekskamera, skylder du næsten dig selv og dit kamera at tage på dette intensive 2-timers fotokursus i Billedværkstederne i Valby.

 

Fotokurset afholdes hverdage fra kl. 19-21 og i weekender fra kl. 12-14 fra den 1. juni til 31. juli, alt afhængig af antallet af deltagere. Se alle datoerne her.

 

På kurset vil Michael Bang vise dig, hvordan du får dit kamera til at makke ret ved at udnytte alle dets facetter og funktioner. Du vil lære, hvordan du gennem manuel indstilling af dit kamera kan skyde billeder, præcist som du forestiller dig dem, inden blitzen går af. Han vil vise dig hemmeligheden bag ”det interessante” billede og samtidig give dig tips og tricks til, hvordan du kan gøre dine billeder endnu bedre i et billedbehandlingsprogram.

 

Gå ikke glip af dit kameras mange muligheder. Hiv 2 timer ud af din kalender til et intensivt fotokursus og få det optimale ud af dit spejlreflekskamera, så du kan fange din sommers smukke øjeblikke - og andre vigtige begivenheder i dit liv mange år fremad.



Information

Se mere
  • Åbningstider: Kurset vil ligge på hverdage mellem kl. 19-21 & weekender mellem kl. 12-14 i juni/juli alt efter efterspørgslen på tilbuddet.
  • Hjemmeside: www.michaelbang.com
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere

Aftalepart

Se mere
Fotograffabrikken
CVR: 31931177
Adresse
Vesterballevej 5
7000

Beliggenhed

Se mere
Foto Ravage Trekronergade 90 2500 Valby
Indlæser kort...

299DKK
FØRPRIS 1.200 DKK
Spar 75 %
Udløbet
189 har købt
Fotograffabrikken er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.