178DKK
FØRPRIS 356 DKK
Spar 50 %
Udløbet
37 har købt
Brasserie Chit Chat er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Nyd en udsøgt 2-retters frokost hos Brasserie Chit Chat med bl.a. jomfruhummer og dansk sandart samt grillet øko-kalvemørbrad med sæsongrønt for 1 person

Positive overraskelser i Sankt Peders Stræde

 

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Brasserie Chit Chat gør ikke det store væsen af sig. Og det gør køkkenchef og indehaver Dursun Ali, der blandt andet har arbejdet på Søllerod Kro, egentlig heller ikke. For Dursun er det maden, der tæller. Downtowns udsendte nød igen et par anbefalelsesværdige retter, hvor vi også fik lov at smage på en lækker créme brûlée og sprudlende crémant-bobler.

 

”Vi serverer primært retter, der på en eller anden måde kommer fra middelhavsområdet, og det nordiske touch kommer mest i form af lokale sæsonvarer. Dertil kommer der lidt køkken-freestyle,” forklarer Dursun, da vi er forbi til prøvesmag og foto. 

 

Til forret får vi serveret en flot anretning af stegt jomfruhummer og sandart. Bunden består af en usædvanlig sommerfrisk kartoffelpuré med tydelig smag af både mynte og ingefær. Retten er pyntet med dild og ved siden af fisken er der blevet plads til den karakteristisk smagende og noma-hittende skovsyre.

 

På næste tallerken dominerer en velkendt og opretstående kalvemørbrad med garniture i form af dampede asparges i en meget fin vinaigrette (oliedressing med eddike og sennep). ”Garnituren kan variere lidt efter sæson og udbud – det kunne for eksempel også være friske, grønne bønner eller artiskokker,” forklarer Dursun.

 

Kødet smager fint og er både mørt og saftigt. Aspargesen er heldigvis ikke kogt til døde og har bevaret  substans og bid. Dens syrlige vinaigrette er velvalgt og giver fint modspil. Kartoflerne stammer, ifølge Dursun, fra Samsø, og de har fået en omgang bagt olivenoliedressing. Altså bagt oliven tilsat olivenolie, forklarer Dursun. Igen velsmagende sammensætning, om end jeg af uransagelige årsager foretrækker smørbaseret sovs til nye kartofler.

 

”I skal også smage de to desserter, som gæsterne kan tilkøbe, hvis de har lyst. Jeg har mange glade stamkunder udelukkende på grund af min créme brûlée,” fremfører han stolt og serverer en kæmpe, s-formet skål med den franske klassiker. Efter forskrifterne med den sprøde, karamelliserede overflade. Et sikkert hit med en dejlig kraftig vaniljesmag. Du kan også tilkøbe en jordbær-consommé (en køling jordbærstand med fløde) samt chokolademousse – den nåede jeg desværre ikke at smage, men anretningen tog sig meget imponerende ud.

 

Vi var også så heldige at smage på nogle sprudlende lækre og mineralske crémant-bobler. Det kan anbefales, hvis du altså har mod og råd til gøre frokostmenuen endnu mere flot og festlig. 

 

Invitér et heldigt asen med på en udsøgt madoplevelse – der er kun varme anbefalinger herfra Downtown.



Max. 350 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Menuen er gældende tir-lør kl. 11.30-15
    Telefontid kl. 10-16.
  • Hjemmeside: www.chitchat.dk

 

Betingelser

Se mere
  • Bordbestilling på tlf. 33 33 93 39 mindst én dag i forvejen. Oplys som det første at der er tale om et downtown tilbud.
  • Tilbuddet er for 1 person.
  • Dit værdibevis skal medbringes på dagen.
  • Tilbuddet gælder tir-lør kl. 11.30-15.
  • Max. 350 værdibeviser til salg.

Aftalepart

Se mere
Brasserie Chit Chat
CVR: 29305390
Adresse
Skt Pederstræde 24A
1453

Beliggenhed

Se mere
Sankt Peders Stræde 24A 1453 København K
Indlæser kort...

178DKK
FØRPRIS 356 DKK
Spar 50 %
Udløbet
37 har købt
Brasserie Chit Chat er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 350 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person