lavidanabila_001.JPG
lavidanabila_002.JPG
lavidanabila_003.JPG
lavidanabila_004.JPG
lavidanabila_008.JPG

Detoxing & centimetertab m. Universal Contour Wrap

698,- / 1.399,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Bliv bikinilækker - besøg La Vida Nabila i Indre By og opnå toning, detoxing & dokumenteret centimetertab med 2 timers original Universal Contour Wrap

Centimetertab hos La Vida Nabila

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

Jeg føler mig tryg og velkommen fra det øjeblik, jeg træder ind ad døren hos La Vida Nabila. Eventmanager Eva og behandler Marethe tager smilende imod mig og fortæller varmt og vidende om stedet og behandlingen, jeg skal prøve. 

De nye lyse lokaler i Rosenborggade er hyggeligt indrettet med respekt for det københavnske kvarters særlige charme. Salonen har rustikke træmøbler, indfattede spejle og en sofasektion mod endevæggen, der fremstår som ét stort maleri i gulgrønne nuancer.

2 timer med fokus på kroppen – min Universal Contour Wrap 

Sessionen hos La Vida Nabila varer i alt to timer, hvoraf én time går til at nyde wrappens virkning. I den resterende time vejleder Marethe mig kyndigt i at udfylde helbredsmæssige spørgsmål, tale med mig om mine ønsker for min krop, min livsstil, kost og træningsvaner - og hvordan behandlingen må kombineres med en sund livsstil. Som professionel figurformer gennem otte år skinner hendes ekspertise og lidenskab tydeligt igennem. Hun måler mig nøje over hele kroppen og sætter streger, så jeg kan se præcis hvor mine centimetertab findes.

Marethe er certificeret i den originale Universal Contour Wrap, der er klinisk dokumenteret af engelske læger, og som kan føres helt tilbage til det gamle Egyptens Cleopatras tid. Den unikke blanding af mineralrigt ler udtrækker affaldsstoffer fra kroppen, mens den særlige wrappingteknik opstrammer og toner kroppen, så et stort centimetertab på én behandling ikke er ualmindeligt. 

Marethe wrapper min krop i de varme bandager, der er mættet med lerblandingen. Bandage efter bandager strammes min krop op som en egyptisk mumie med særlig fokus på bagdel og lår - de steder, jeg selv havde fremhævet i vores samtale. Pakket ind i tæpper får jeg lov til at ligge en time på langs, mens wrappen gør sit arbejde, og jeg kun har én ting for, nemlig at lukke øjnene og give min krop ro.

Efter en afstressende time fjerner Marethe bandagerne fra min krop, der er blevet blød og eksfolieret af den mineralholdige ler. Hun måler mig igen på samme punkter, og minsandten om der ikke kan trækkes adskillige centimeter fra fordelt over min krop!

Kickstarter til en sundere livsstil

Efter jeg er kommet i tøjet igen tilbyder Marethe mig et stykke mørk chokolade som en lille reminder på, at den sunde livsstil, som hun anbefaler mig at følge den næste måned for at få fuld udbytte af min behandling, altså ikke kun behøver bestå af broccoli og vand. 

Jeg føler mig sund og kan nu mærke på min egen krop, hvad Marethe mener, når hun siger, at Universal Contour Wrap er en fantastisk kickstarter til en sundere livsstil. Med centimetertabene kan du nemlig pludselig se den krop, du drømmer om og blive motiveret for at beholde den.

Betingelser

 • Kan indløses fra 09.06.2012 til 09.12.2012.
 • Du kan vælge at få din Universal Contour Wrap i La Vida Nabilas klinik i Rosenborggade i Indre By (3 min. gang fra Nørreport) eller på Jægersborg Allé i Charlottenlund (3 min. gang fra Charlottenlund St.). Der skal bookes tid online på www.lavidanabila.dk under ”Bodywrap Downtowntilbud”. Hvis du bliver forhindret til din aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før af hensyn til salonernes planlægning. Ved for sent afbud kan værdibeviset blive indløst.
 • Max 1 værdibevis pr. person


Information

 • Åbningstider:
  Charlottenlund: (tlf. 39 61 54 84)
  - Man-fre: 10-17
  - Lør: 10-14
  Indre By: (tlf. 27 85 96 36)
  - Mandag: 11-17
  - Tir-fre: 10-17
  - Weekend: Lukket
 • Hjemmeside: www.lavidanabila.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Claire/ 40 år - Min mand overraskede mig med en ferie, så der var ingen tid til en før-ferie-kur – stort tak for jeres Classic behandling. På to timer gjorde den alt det, som min kur ville have gjort efter uger. Tabte 27 cm.”

(fra Universal Contour Wrap)

”Sally/ 55 år – Jeg var en smule skeptisk først, det lød for godt til at være sandt og jeg troede det kun ville være et midlertidigt vægttab. Jeg blev dog overrasket da centimeterne blev væk og der er nu gået over en måned siden behandlingen. Tabte 47 cm.”

(fra Universal Contour Wrap)

Aftalepart

La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
CVR: 35648798

Adresse

Jægersborg Allé 31 A
2920 Charlottenlund
 • La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
  Rosenborggade 12
  1130 København K
 • La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
  Jægersborg Allé 31A
  2920 Charlottenlund
Vælg variation
Vælg variation