Houseofpole_001.JPG
Houseofpole_003.JPG
Houseofpole_004.JPG
Houseofpole_005.JPG
Houseofpole_006.JPG
Houseofpole_007.JPG
Houseofpole_008.JPG

5-turs klippekort til poledance hos House of Pole

174,- / 349,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Prøv kræfter med den sjoveste motionsform! Få 5 poledance-lektioner med et klippekort til House of Pole ved Søerne - og indløs det over 12 måneder

Du kan, når du vil - også poledance!

Fotograf: Kim Bjærre

Journalist: Rose Maria Værnet

Du kan, når du virkelig vil! Dette selvsikre mantra har indehaver Karina Paludan fulgt livet igennem, og det har ført til, at hun i 2012 stiftede House of Pole. ”Navnet skulle give en følelse af at være mere end bare et almindeligt polestudie,” forklarer Karina og fortsætter: ”Det er et frirum fra hverdagens stress og jag med hjemlig atmosfære, intimitet og fokus på sjov, dans og fantastisk træning.”

Det hele startede i 2008, da hun sammen med to veninder begav sig ind i en verden af sjov, leg, styrke og dans. Karina forelskede sig med det samme i poledancens akrobatik og yndefulde udtryk, og end ikke manglen på både fysik styrke og dansebaggrund var nok til at stoppe hende. Hun har nu danset fast siden 2009 og undervist siden 2010. House of Pole er således blevet kulminationen på hendes mantra om at kunne, hvad man vil.

“Der er intet mere fantastisk end at lave det, man brænder for! Jeg glemmer helt tiden og folk omkring mig, både når jeg underviser og performer. Det bedste er at kunne mærke elevernes glæde, når de udvikler sig. Det er helt igennem ægte og et stort privilegium at kunne tage del i,” smiler Karina Paludan.

Karina afslutter: ”Vores mission er, at vi igennem poledance vil tilbyde mindeværdige oplevelser, der samtidig styrker krop og sjæl. Og vores vision er at få alle til at finde glæde i motion og opnå bedre selvværd derigennem.”

Alle kan altså være med hos House of Pole og føle sig godt tilpas. Og med dagens klippekort kan du prøve kræfter med 5 lektioners poledancing, som du kan indløse over hele 12 måneder. Har du aldrig poledancet før, er den første time, du skal booke, en ”Pole Delight”-lektion. Du kan læse om de forskellige holdtyper her (indsæt link: http://houseofpole.dk/holdbeskrivelser/).

Som træningspåklædning anbefaler House of Pole shorts eller lange bukser, som du kan smøge op over knæene, hvis det er din første gang. En almindelig top uden ærmer er ideelt, for du vil helt sikkert få varmen. Derudover trænes der i bare tæer.

Betingelser

 • Kan indløses fra 09.06.2012 til 01.01.2013.
 • Afhentning af klippekortet skal ske inden d. 31. august 2012 i tidsrummene mandag, onsdag, torsdag fra klokken 16-18. Efter afhentning skal klippekortet bruges inden for 12 måneder.
 • Medbring dit downtown-referencenummer, når du ønsker at aktivere dit 5-turs klippekort. Det vil være en fordel også at medbringe sygesikring, da indmeldelsestiden i så fald vil blive mindsket. House of Pole registrerer dig i deres system og aktiverer dit klippekort.
 • Du vil få udleveret et brugernavn og kode til deres online bookingsystem, så du kan booke dig på de lektioner, du har lyst til. Har du aldrig prøvet poledance før, er den første time, du skal booke, en ”Pole Delight”-lektion.
 • Max 1 værdibevis pr. person.
 • Max 300 værdibeviser til salg.


Information

 • Åbningstider: En halv time inden og efter hver skemalagt lektion
 • Hjemmeside: www.houseofpole.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

House of Pole
CVR: 34000778

Adresse

Suomisvej 2
1927 Frb.
 • House of Pole
  Suomisvej 2
  1927 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation