599DKK
FØRPRIS 1.250 DKK
Spar 52 %
Udløbet
33 har købt
Daniel Woods Hair Studio er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få 1 dameklip hos nyåbnede Daniel Woods Hair Studio på det hippe Nørrebro. Dit hår får også 1 aquatreatment, og du får 1 l. professionel hårkur med hjem

Hipstamatisk hårtop

 

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

På den brostensbelagte Kronborggade på hippe Nørrebro - midt imellem Nørrebroparken og Assistensen -ligger den nyåbnede frisørsalon Daniel Woods Hair Studio. Salonen er hyggeligt og stilet indrettet og violette detaljer danner en gennemtænkt ”lilla” tråd i alt fra puderne i de sorte designerlæderstole til de forårsfriske blomster. Stemningen præges yderligere af indehaver Daniel Woods og hans erfarne kompagnon Tinas dejligt smilende og ukomplicerede væsener.

 

Daniel fortæller, at fundamentet for salonen er simpelt: ”Det er for dyrt at gå til en god frisør. Hos os får du luksus til billigere priser.” Både Daniel og Tina er dejligt afslappede, utroligt glade og går som en selvfølge meget op i at holde sig opdaterede om de nyeste modetrends.

 

Hos Daniel Woods Hair Studio får du:

•1 aquatreatment: Dampmaskinen udrenser og fugter hovedbunden, samtidig med at den åbner porerne i håret, så hårkuren kan virke ordentligt. Behandlingen giver et meget glansfuldt og blødt hår, og man kan faktisk sammenligne det med en spa-behandling for håret, som giver håret ny energi. 

•1 dameklip

•1 liter professionel hårkur, som Daniel også bruger i dit hår under din aquatreatment. Daniels erfaring er, at kunderne bliver så glade for resultatet, at de gerne vil fortsætte med at pleje deres hår derhjemme. 

 

Hvis du har lyst til at kombinere klipningen med en gang farve, får du som en ekstra bonus også 10 % rabat på farvning hos Daniel Woods Hair Studio ved køb af dagens tilbud. Daniel er farveekspert og har en bred viden inden for farveteknikker, så han ved præcis, hvordan ”malerpenslen” skal svinges hos alle kunder. Get your swag on!



Max. 200 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Tir-ons: 9-18
    Tor: 10-19
    Fre: 10-18
    Lør: 9-14
  • Hjemmeside: www.hairstudio.me

 

Betingelser

Se mere
  • Bestil tid online på www.hairstudio.onlinebooq.dk. Vælg ”Prepaid tilbud, Dameklip m. Aqua treatment” og indtast dit Downtown-referencenummer under fanen ”Note”. 
  • Afbud skal ske minimum 24 timer forinden, ellers inddrages værdibeviset.
  • Max. 1 værdibevis pr. person
  • Max. 200 værdibeviser til salg

Aftalepart

Se mere
Daniel Woods Hair Studio
CVR: 36289457
Adresse
Kronborggade 1
2200

Beliggenhed

Se mere
Kronborggade 1 2200 Nørrebro
Indlæser kort...

599DKK
FØRPRIS 1.250 DKK
Spar 52 %
Udløbet
33 har købt
Daniel Woods Hair Studio er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 200 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person