Sakina_Harees_001.jpg
Sakina_Harees_002.jpg
Sakina_Harees_003.jpg
Sakina_Harees_004.jpg
Sakina_Harees_005.jpg

Afspændende kranio-sakral terapi hos Sakina Harees

275,- / 550,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd din sommerferie uden stress og spændinger. Forær dig selv 1 times afspændende kranio-sakral terapi hos Sakina Harees lige ved Kongens Have

Nyd sommerferien - uden stress og spændinger

Journalist: Durita Dybczak

Fotograf: Kim Bjærre

Et stigende antal danskere lider hvert år af stress og spændingstilstande i kroppen, der går ud over arbejdsindsats, velvære og overskud i hverdagen. Kranio-sakral terapi afhjælper nænsomt og effektivt spændinger og stress, så du genvinder overskuddet i hverdagen.

Sakina Harees er uddannet fra det anerkendte Stanley Rosenberg Institut og en særdeles dygtig kranio-sakral terapeut. Igennem 6 år med klinisk praksis har hun skabt gode resultater for klienter med problematikker som bl.a. hovedpine, migræne, nakke- og skulderspændinger og stresssymptomer. Sakina er i stand til effektivt at danne sig et overblik over dine symptomer, og hvad der skal gøres for at komme dem til livs.

Behandlingen virker dybt afspændende på nervesystem, muskler og bindevæv. Når kroppen bliver mødt af nænsomhed, ro, og blidt afspændende teknikker, sænker vævet sine parader, spænder af og vender stille og roligt tilbage til bevægelse og liv. Det autonome nervesystem genvinder sin fleksibilitet, så det igen bliver muligt at slappe af, sove og samle kræfter. Det er ikke blot en afslappende og behagelig kropsbehandling, men et vigtigt redskab til at komme ud af en kronisk anspændt tilstand.

Under selve behandlingen ligger du behageligt på en briks fuldt påklædt og eventuelt med et tæppe over dig og mærker den dybe afspænding, som kranio-sakral terapien giver. Ofte kommer klienten i en behagelig tilstand som i dyb meditation – en tilstand, hvor kroppen kan regenerere.

Efter behandlingen kan du som et ekstra plus nyde den nyfundne følelse af velvære ved at spadsere en tur i  Kongens Have, der ligger lige over for Sakinas rolige, lyse klinik. Med græs og grus under fødderne og de perfekt udskårne, dybtgrønne bevoksninger omkring dig kan du mærke den forskel, som kranio-sakral terapien har gjort for dit mentale og fysiske velvære.

Betingelser

 • Kan indløses fra 08.06.2012 til 08.12.2012.
 • Bestil tid på tlf. 27 63 84 44.Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud pr. telefon eller på klinikkens telefonsvarer senest 24 timer forinden af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud kan dit værdibevis blive indløst.
 • Som noget ekstra tilbyder Sakina 30% rabat på den efterfølgende behandling, hvis du booker en ny tid indenfor en uge efter den første behandling.
 • Max. 1 værdibevis pr. person.
 • Max. 300 værdibeviser til salg.


Information

 • Åbningstider: Alle dage efter aftale.
 • Hjemmeside: www.kraniosakral.biz
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Klinikken ved Kongens Have v. Sakina Harees
CVR: ??

Adresse

Kronprinsessegade 22a, st.
 • Klinikken ved Kongens Have v. Sakina Harees
  Kronprinsessegade 22a, st.
  1306 København K
  (Gå ind gennem porten v. nr. 22, 22a ligger til venstre i baggården)
Vælg variation
Vælg variation