barselona_001.JPG
barselona_002.JPG
barselona_003.JPG
barselona_004.JPG

Ekstravagante Barcelonaburgere & fadøl på Nørrebro

150,- / 300,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Mæsk jer i 2 x ekstravagante burgere m. grillet, mør oksefilet, sprøde fritter & 2 x Carlsberg fadøl el. sodavand på Restaurant Barcelona på Fælledvej

Ekstravagant burger på dejligste Nørrebro

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

De fleste unge københavnere vil måske genkalde sig Barcelona som det populære gå-i-byen-sted beliggende i Nørrebros hyggeligste område omkring charmerende Sankt Hans Torv, trendy Elmegade og den lukkede del af Nørrebrogade. Men Barcelona er bestemt mere end kulørte drinks og bragende musik; faktisk har stedet eksisteret i 30 år som moderne café om dagen, restaurant om aftenen og bar og klub i nattetimerne.

Da jeg besøger stedet, må jeg selv skammeligt indrømme over for de herligt humørstemte indehavere, at jeg kun har oplevet sidstnævnte. Jeg var faktisk ikke engang klar over, hvor caféhyggeligt en stemning Barcelona kunne have sådan en torsdag eftermiddag med hvide duge, blomster og bloklys på bordene, en indbydende, renoveret bar med rødt baggrundslys og vinduer fra gulv til loft mod Nørrebro-summende Fælledvej.

Da de smilende kokke knalder to skummende Carlsberg og dekadente burgere ned foran os, sender fotograf-Kim og jeg hinanden et spændt blik. De to burgere i dagens tilbud er nemlig ikke af klassisk caféstandard med en halvkedelig omgang hakket oksekød og en smule grønt til at imødekomme helsefreaksene.

Barcelonaburgeren består af to sprøde boller med skiver af grillet, saftig oksefilet, der er lige så mør og tilpas blodig, som vi elsker det. Mellem bollerne er også spæd salat, tomat, rødløg, ost, jalapeños og en dejlig, hjemmelavet pesto, og ved siden af burgeren knasende sprøde fritter og husets basilikumsmayo, der virkelig er en himmelsk smagsoplevelse af sødlig mayo og skarpsyrlig basilikum. Er I ikke så vild med dyret, der siger muh, kan I i stedet vælge kyllingeburgeren med ristet kyllingebryst og bacon. Til at smøre ganen kan I vælge imellem en skummende 44 cl. Carlsberg fadøl eller en kold sodavand på flaske.

Efter mit besøg hos Barcelona kan jeg sikkert sige, at man må være godt tosset for ikke at nyde den ekstravagante Barcelonaburger - om det så bliver som en omgang hygge med familien på vej i Empire Bio, som en pause fra shoppingturen eller som pleje af tømmermændene efter en vild aften med drengene.

Glæd jer til:

- 2 x Barcelonaburgere med skiver af grillet, mør oksefilet, dertil spæd salat, tomat, løg, jalapeños, pesto, fritter og basilikummayo (Der kan vælges kyllingeburger med kyllingebryst og bacon i stedet for oksefilet)

- 2 x Carlsberg fadøl på 44 cl. eller valgfri sodavand på flaske

Betingelser

 • Kan indløses fra 08.06.2012 til 08.09.2012.
 • OBS: Værdibeviset kan indløses tirsdag-onsdag kl. 17-22, torsdag-lørdag kl. 11-22. 
 • Bordbestilling er påkrævet på tlf. 35 35 76 11. Køkkenet lukker kl. 21.45. 
 • Max. 2 værdibevis pr. person
 • Max. 1000 værdibeviser til salg


Information

 • Åbningstider:
  Tir-ons: 17-02
  Tor-lør: 11-05
  Søn-man: Lukket
 • Hjemmeside: www.restaurantbarcelona.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Restaurant Barcelona
CVR: 28910045

Adresse

Fælledvej 21
2200 København N
 • Restaurant Barcelona
  Fælledvej 21
  2200 København
Vælg variation
Vælg variation