Guru_001.jpg
Guru_002.jpg
Guru_005.jpg
Guru_006.jpg
Guru_007.jpg

Lækker indisk gourmet-take away fra den eksklusive Guru to go

135,- / 279,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

Lækker indisk gourmet-take away fra den eksklusive Guru to go i hjertet af København – et stenkast fra Tivoli og Rådhuspladsen

Guru to go - Indien møder Skandinavien

Skribent: Wendy Beekhuis


Guru to go er en eksklusiv take away med et gennemført autentisk køkken. Konceptet binder det fortryllende og farverige Indien sammen med det minimalistiske Skandinavien i en ny fortolkning af indisk mad. Drømmen om at åbne en indisk take away og tilbyde sund og autentisk indisk mad er nu blevet realiseret med den første Guru to go, der ligger i Jernbanegade (lige overfor Dagmar Biograf og Cirkusbygningen).

Hos Guru to go møder du det moderne Indien. Den minimalistiske stringent indrettede take away er udarbejdet i samarbejde med Henning Larsen Architects og skaber en smuk skandinavisk kontrast til det ægte autentiske indiske køkken og den eksotiske duft af (hemmelige) masalablandinger, som breder sig i lokalet.

Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje - lige fra indpakningen, som er smukt "tatoveret" med indisk Henna, til det lækre træbestik, du får med ned i den dekorative papirspose. Alt dette er selvfølgelig med til at gøre hele oplevelsen eksklusiv, men når alt kommer til alt, er det sjælen og en hårdtarbejdende familie. I bygningen ved siden af ligger nemlig Indian Taj Restaurant - den første indiske restaurant i Skandinavien, grundlagt og ejet af samme familie som Guru to go.

De passionerede indiske kokke hos Guru to go tilbereder alt fra bunden med friske og sunde råvarer i højeste kvalitet. Krydderiblandingerne blendes med friske urter og hører til familiens dybeste hemmelighed. Det her er ganske enkelt indisk mad, som bør opleves! Familien bag Guru to go har formået at bringe det bedste af Indien til Danmark - til stor glæde for alle os, der elsker at bringe et sundt og velsmagende gourmet-alternativ hjem i stuen.Menuen er lige til at tage med hjem og består af en lækker hovedret + snacks og tilbehør:

Snacks:

Pappadams
Sprøde krydrede chips

Dabba Trio
Raita, chili chutney & mint chutney


Hovedret:

Spicy Mango Chicken
Chefkokkens berømte opskrift på chicken curry med mango


Tilbehør:

Shrimp Chat
Marinerede rejer, peberfrugt, løg, kartofler og tomater i en frisk citrusmarinade

Pullv Rice
Sauterede langkornede basmatiris med safrankrydderier

Plain Naan
Tandoori naanbrød


Velbekomme!

PS: Vi kan varmt anbefale at spæde op med stedets hjemmerørte Mango Lassi, når I overvejer drikkevarer. Denne indiske mangodrik smager fantastisk, og her på redaktionen er vi allerede dybt afhængige! Guru to go forhandler også specielle indiske øl, der supplerer den lækre menu perfekt.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.05.2011 til 17.06.2011.

Max. 8 værdibeviser pr. person.

Menuen gælder for 1 person.

Menuen skal bestilles minimum 1 time før afhentning.Information

Åbningstider:

Mandag - lørdag: 11:00-22:00

Søndag & helligdage:
 15:00-22:00

Anmeldelser

Adam Price

"…Lidt dyrere end andre spisesteder fra samme kulturkreds, men tilgengæld får man også virkelig veltillavede retter, som køkkenet også har kælet lidt ekstra for.

Krydderblandingerne laver huset selv, fik vi at vide. Der er ingen købe-pulvere, dåsemad eller dybfrost, og smagsnuancerne er finere og med mere dybde, end man ofte møder dem….Standarden i gryderne er høj, og det kan smages."

Anmeldelse af Adam Price

Politiken

"Det er det forfinede Nordindiske køkken fra Punjab med de mange raffinementer, der er den gastronomiske stil i Jernbanegade.

Det er kogekunsten som de mogulske regenter efterlod sig i Indien, der præges af de cremede saucer med den mest udsøgte smag af safran, kød, ris og friske koriander…"

Set i Politiken

Aftalepart

Guru to go
CVR: 32933661
  • Guru to go
    Jernbanegade 5
    1608 København V
Vælg variation
Vælg variation