Renardsbageri_001.JPG
Renardsbageri_002.JPG
Renardsbageri_003.JPG

Få 1 EM-kagemand/kone til fodboldstunder hos Renards

129,- / 275,-
 • 53% rabat
 • Slutter om

Renards Bageri og Konditori på Frb. giver dig 1 udsøgt EM-kagemand el. -kone til alle sommerens EM-hyggestunder. Del den med alle dine fodboldglade venner

Et stykke med fodbold

Journalist: Severin Hygum & Cecilie Wendt Kofoed

Søren Renard har haft Renard Bageri og Konditori i 17 år, været medlem af Københavns Bagerlaug i 17 år og knokler dagligt 17 timer for de mange lokale kunder. ”Jeg laver ganske enkelt alt fra bunden,” sagde Søren Renard, da Downtown for nylig var ude og smage hans syndigt gode kager. 

Da Søren for 17 år siden indtog lokalerne lå der fem bagere inden for få hundrede meter. I dag er Renards Bageri og Konditori det eneste tilbage. ”Vil man overleve som bager, er man ganske enkelt nødt til at kunne tilbyde noget tankstationerne ikke kan,” forklarede Søren.  

EM-kagen er ingen undtagelse. Den er lavet fra bunden i wienerbrødsdej med crème og borgmestermasse, som består af marcipan, sukker og smør. Kagen fås som kagemand eller -kone, har hår af karamelbånd og bliver dekoreret med marcipan, som forestiller fodbolddragten til det hold, du holder med. Hvis du ønsker at bestille en kagekone, bliver den iklædt et fint fodboldskørt. Så nu er der alle muligheder for at støtte Danmark ved de kommende EM-fodboldstunder. 

Når du skal bestille, skal du huske at gøre det dagen inden, så den arbejdsomme Søren kan nå at have din EM kagemand/kone klar.

Nyd den syndige landsholdshyldest i godt (fodbold)selskab. Mmh!

Betingelser

 • Kan indløses fra 07.06.2012 til 06.07.2012.
 • Bestil på tlf.: 38 71 19 10 dagen før du skal bruge din EM kagemand
 • Bestil dagen før du skal bruge din EM kagemand
 • Ved udeblivelse ved afhentning er Søren berettiget til at indløse dit værdibevis.


Information

 • Åbningstider:
  Man-fre kl. 6-17.30
  Lør-søn kl. 7-15
 • Hjemmeside: www.renardsbageri.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Renards Bageri & Konditori
CVR: 18385996

Adresse

Peter Bangs vej 95
2000 Frederiksberg
 • Renards Bageri & Konditori
  Peter Bangs Vej 95
  2000 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation