Vendepunkt_001.JPG
Vendepunkt_002.JPG
Vendepunkt_003.JPG
Vendepunkt_004.JPG
Vendepunkt_005.JPG
Vendepunkt_006.JPG
Vendepunkt_007.JPG
Vendepunkt_008.JPG
Vendepunkt_009.JPG
Vendepunkt_010.JPG

Sportsmassage hos erfaren massør

299,- / 600,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Giv dig selv en gave med 60 min. sportsmassage på Nørrebro. Kasper Johansson har over 20 års erfaring som massør, og det kan mærkes!

Sportsmassage-ekspert rykker til Nørrebro

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Ifølge Kasper Johansson har vi alle en eller anden form for spændinger i kroppen. Rygsmerter, nakkespændinger, gamle muskelskader og så videre. Det vil han gerne hjælpe dig af med, og med sin udvidelse på Nørrebro forsøger han nu at tiltrække endnu flere klienter til effektive behandlinger i Rantzausgade.

”Siden 1988 har jeg behandlet mindst et par klinter om ugen i snit ved siden af mit arbejde,” forklarer Kasper, da vi er forbi til foto og prøvebehandling.

"Min styrke er især en lang erfaring med mange forskellige mennesker – gennem mine behandlinger, universitetsuddannelse, kampsport og arbejde som lærer,” siger Kasper, mens vi gør klar til en prøvebehandling.

Kasper har en meget ”hands on”-tilgang, og vi bliver enige om en sportsmassage, da det giver mest mening for mig. Behandlingen kan også indeholde healing, hvis du ønsker det.

Vi starter med mine lår, som Kasper bemærker har nogle spændinger. Det stemmer godt overens med gårddagens fodboldspil. ”Jeg mærker det som ujævnheder på ydersiden af muskelfibrene, som jeg trykker på plads,” forklarer han og giver låret en omgang faste håndtryk.

Alt udføres med sikker teknik, tilpas kraft og rigelige mængder opmærksomhed. Vi kommer gennem det meste af kroppen og slutter af med en omgang luksuriøs nakke- og hovedbundsmassage.

Det er en meget positiv oplevelse, hvor du får en kompetent massørs lange erfaring at mærke. Jeg vil især anbefale behandlingen til alle med spændinger, skader eller andre nagende småskavanker.

Betingelser

 • Kan indløses fra 12.06.2012 til 10.10.2012.
 • Max. 250 værdibeviser til salg, max. 1 pr. person.
 • Tidsbooking på tlf. 22 75 69 90 eller mail kasper@vendepunkt.dk
 • Evt. afbud til en tid skal meldes senest 24 timer inden, ellers indløses værdibeviset af hensyn til klinikkens planlægning.


Information

 • Åbningstider: Efter aftale. Der er både morgen-, dags- og aftentider med første behandling kl. 9 og sidste kl. 20.
 • Hjemmeside: www.vendepunkt.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Vendepunkt
CVR: 31563763

Adresse

Rantzausgade 9
2200
 • Vendepunkt
  Rantzausgade 9
  2200 København N
 • Vendepunkt
  Spanager 12, 2. tv.
  2680 Solrød Strand
Vælg variation
Vælg variation