Slank_001.jpg
Slank_002.jpg
Slank_003.jpg
Slank_004.jpg
Slank_005.jpg
Slank_006.jpg

Kom i sommerform med kost- & træningsforløb

499,- / 1.200,-
 • 58% rabat
 • Slutter om

Kom i sommerform med 8 ugers kost- og træningsforløb. Du bliver fit gennem udendørs holdtræning, individuel kostplan og diverse kropsmålinger

Effektivt kost- og træningsforløb

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

De fleste af os ved, hvor stor en betydning motivationen og de rigtige rammer har for en forestående livstilsændring. Marlene Hjortebjerg fra MH Kost & Motion giver dig et komplet kost- og motionsforløb i faste rammer – og hun vejleder og træner alle lige fra kraftigt overvægtige til elitesportsudøvere.

Marlene Hjortebjerg er indehaver af MH Kost og Motion, og hun har en lang baggrund inden for sundhedsvidenskab og idrættens verden. Forløbet er effektivt, fordi der følges op på, hvordan det går samtidig med, du får træning i faste rammer. Og for Marlene er det vigtigt, at træningen såvel som kostplanen både er effektiv og opnåelig for alle:

”Alle kan være med i forløbet, og både træningen og kostplanerne tilpasses den enkelte. Ligegyldigt om man er overvægtig eller blot har brug for mere energi i hverdagen, kan man være med,” siger hun og nævner, at træningen i henholdsvis Fælledparken og Bernstorffsparken varer 1 time og indebærer både fartleg og core-træning (træning af de kropsstabiliserende ryg- og mavemuskler). Om kostplanerne siger hun:

”Min tilgang til kostplaner er, at de skal være realistiske og med udgangspunkt i tilgængelig mad og lokale råvarer. Ud fra hvor meget energi den enkelte krop forbrænder sammensættes kostplanen med portionsstørrelser og råvarer, der kan skiftes ud med alternative,” forklarer Marlene, som

laver kostplanen efter den kaloriesammensætning, du har behov for. 

På kostplanen vil maden være angivet i vægt og antal frem for kalorier. På den måde kan du lettere forholde dig til måltidernes størrelse og slipper for selv at skulle regne i kalorier.

Du vil blive bedt om at registrere din kost for to hverdage samt en weekenddag, som sammen med målingerne vil danne udgangspunkt for kostplanen.

Bemærk, at der ikke er mulighed for omklædning og bad til onsdagstræningerne i Bernstorffsparken.

Info om forløbet:

- 1. uge: Første træning – 60 minutter i Fælledparken (de følgende mandage kl. 18) med start enten d. 11. eller 18. juni eller træning i Bernstorffsparken (de følgende onsdage kl. 16.40) med start d. 13. eller 20. juni. 

- Den første konsultation varer ca. 40 min. og skal ske mellem første og anden træningsgang. Du skal op til mødet registrere din kost på to typiske hverdage og én weekenddag. Du får her også målt din vægt, BMI, fedtprocent, muskelmasse og BodyAge. Ud fra din kost, målingerne og dine mål med forløbet, sammensættes en kostplan, der sendes på mail. 

- 2. uge: 60 minutters træning.

- 3. uge: 60 minutters træning.

- 4. uge: 2. konsultation – varer omkring 30 min. inkl. rådgivning og opfølgning på kosten og træningen.

- 5. uge: 60 minutters træning.

- 6. uge: 60 minutters træning.

- 7. uge: 60 minutters træning.

- 8. uge: Sidste træning og afsluttende opfølgningssamtale à 20 – 30 minutter.

Betingelser

 • Kan indløses fra 06.06.2012 til 20.06.2012.
 • Tid bookes på tlf. 28 26 12 83 eller mail marlene@mh-kostogmotion.dk
 • Forbehold for aflysning, hvis færre end 6 tilmelder sig et hold.
 • Evt. afbud af forløbet skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers indløses værdibeviset af hensyn til firmaets planlægning.
 • Forud for første konsultation skal du notere al kost fra to hverdage samt en weekenddag. 
 • Træningerne foregår enten på mandage i Fælledparken (omklædt kl. 18 ved Gunnar Nu Hansens Plads) eller på onsdage i Bernstorffsparken (omklædt kl. 16.40).
 • Kontakt Marlene Hjortebjerg på tlf. 28 26 12 83 for mere info.


Information

Aftalepart

MH Kost og Motion

Adresse

Nørre Søgade 27 A st. tv.
kbh
 • MH Kost og Motion
  Bernstorffsvej 199
  2920 Charlottenlund
 • MH Kost og Motion
  Gunnar Nu Hansens Plads 11
  2100 København
Vælg variation
Vælg variation