499DKK
FØRPRIS 1.200 DKK
Spar 58 %
Udløbet
51 har købt
MH Kost og Motion er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Kom i sommerform med 8 ugers kost- og træningsforløb. Du bliver fit gennem udendørs holdtræning, individuel kostplan og diverse kropsmålinger

Effektivt kost- og træningsforløb

 

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

De fleste af os ved, hvor stor en betydning motivationen og de rigtige rammer har for en forestående livstilsændring. Marlene Hjortebjerg fra MH Kost & Motion giver dig et komplet kost- og motionsforløb i faste rammer – og hun vejleder og træner alle lige fra kraftigt overvægtige til elitesportsudøvere.

 

Marlene Hjortebjerg er indehaver af MH Kost og Motion, og hun har en lang baggrund inden for sundhedsvidenskab og idrættens verden. Forløbet er effektivt, fordi der følges op på, hvordan det går samtidig med, du får træning i faste rammer. Og for Marlene er det vigtigt, at træningen såvel som kostplanen både er effektiv og opnåelig for alle:

 

”Alle kan være med i forløbet, og både træningen og kostplanerne tilpasses den enkelte. Ligegyldigt om man er overvægtig eller blot har brug for mere energi i hverdagen, kan man være med,” siger hun og nævner, at træningen i henholdsvis Fælledparken og Bernstorffsparken varer 1 time og indebærer både fartleg og core-træning (træning af de kropsstabiliserende ryg- og mavemuskler). Om kostplanerne siger hun:

 

”Min tilgang til kostplaner er, at de skal være realistiske og med udgangspunkt i tilgængelig mad og lokale råvarer. Ud fra hvor meget energi den enkelte krop forbrænder sammensættes kostplanen med portionsstørrelser og råvarer, der kan skiftes ud med alternative,” forklarer Marlene, som

laver kostplanen efter den kaloriesammensætning, du har behov for. 

 

På kostplanen vil maden være angivet i vægt og antal frem for kalorier. På den måde kan du lettere forholde dig til måltidernes størrelse og slipper for selv at skulle regne i kalorier.

 

Du vil blive bedt om at registrere din kost for to hverdage samt en weekenddag, som sammen med målingerne vil danne udgangspunkt for kostplanen.

 

Bemærk, at der ikke er mulighed for omklædning og bad til onsdagstræningerne i Bernstorffsparken.

 

Info om forløbet:

- 1. uge: Første træning – 60 minutter i Fælledparken (de følgende mandage kl. 18) med start enten d. 11. eller 18. juni eller træning i Bernstorffsparken (de følgende onsdage kl. 16.40) med start d. 13. eller 20. juni. 

- Den første konsultation varer ca. 40 min. og skal ske mellem første og anden træningsgang. Du skal op til mødet registrere din kost på to typiske hverdage og én weekenddag. Du får her også målt din vægt, BMI, fedtprocent, muskelmasse og BodyAge. Ud fra din kost, målingerne og dine mål med forløbet, sammensættes en kostplan, der sendes på mail. 

- 2. uge: 60 minutters træning.

- 3. uge: 60 minutters træning.

- 4. uge: 2. konsultation – varer omkring 30 min. inkl. rådgivning og opfølgning på kosten og træningen.

- 5. uge: 60 minutters træning.

- 6. uge: 60 minutters træning.

- 7. uge: 60 minutters træning.

- 8. uge: Sidste træning og afsluttende opfølgningssamtale à 20 – 30 minutter.



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

 

Betingelser

Se mere
  • Tid bookes på tlf. 28 26 12 83 eller mail marlene@mh-kostogmotion.dk
  • Forbehold for aflysning, hvis færre end 6 tilmelder sig et hold.
  • Evt. afbud af forløbet skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers indløses værdibeviset af hensyn til firmaets planlægning.
  • Forud for første konsultation skal du notere al kost fra to hverdage samt en weekenddag. 
  • Træningerne foregår enten på mandage i Fælledparken (omklædt kl. 18 ved Gunnar Nu Hansens Plads) eller på onsdage i Bernstorffsparken (omklædt kl. 16.40).
  • Kontakt Marlene Hjortebjerg på tlf. 28 26 12 83 for mere info.

Aftalepart

Se mere
MH Kost og Motion
CVR:
Adresse
Nørre Søgade 27 A st. tv.

Beliggenhed

Se mere
Bernstorffsvej 199 2920 Charlottenlund
Gunnar Nu Hansens Plads 11 2100 København
Indlæser kort...

499DKK
FØRPRIS 1.200 DKK
Spar 58 %
Udløbet
51 har købt
MH Kost og Motion er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person