usb_001.jpg
usb_002.jpg

Lækker USB på 16 GB, inkl. sikkerhedsbeskyttelse

199,- / 1.447,-
  • 86% rabat
  • Slutter om

Få den unikke MYSecure USB-nøgle (16GB), der er password beskyttet, og som krypterer alle data, så ingen andre end du kan få tilgang til dine data

En sikker vinder

Journalist: Durita Dybczak

De fleste af os har vores vigtige dokumenter liggende på computeren. Billeder bliver ikke længere klistret i fotoalbums, men kører som slideshows på skærmen. Vi vil gerne beskytte vores vigtigste ejendele, og derfor har MYSecurityCenter udviklet lige det, du har brug for, når det gælder PC og internetsikkerhed.

Med dagens tilbud får du: 

• MYSecure USB 16 GB – vælg mellem: USB key i sølv, USB key i pink, USB Creditcard i sølv, USB Creditcard i pink.

• Fuld version af MYAntivirus.

• 12 måneders VIP PC og internet service & support fra MYPCSupport.

Nu kan du tage hele 16 GB-ting og sager med dig i lommen i en ganske lækker indpakning og vide, at det er en velbeskyttet hemmelighed. Samtidig kan du holde din PC fri for skadelige virusser med et program, der har vundet priser for beskyttelse, brugervenlighed og service. Og med 12 måneders VIP supportservice får du omgående svargaranti og ubegrænset telefonsupport samt "fjernovertagelse", hvor MYSecurityCenter overtager din PC og løser eventuelle problemer, du måtte have. 

Så skulle du og din computer vist være dækket godt ind! Du får herlighederne leveret lige til døren.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.06.2012 til 19.06.2012.
  • Vælg mellem varianterne: USB key i sølv, USB key i pink, USB Creditcard i sølv, USB Creditcard i pink. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering mv. rettes til MYSecurityCenter på mail: support@mysecuritycenter.com, eller tlf.: +44 203 384 2368. Din leveringsadresse indtastes under købet på Downtown. Du vælger også selv farve/type i Dropdown-menuen under købet. Produktet afsendes inden for 15 dage efter køb, og levering er inkluderet i prisen.


Information

  • Køber du via Downtown-app'en har skal du hurtigst muligt sende adresse og valg til adresse@downtown.dk, så du kan få tilsendt dit produkt.
  • Hjemmeside: www.mysecuritycenter.com

Anmeldelser

Moderne professionalisme kombineret med godt gammeldags købmandsskab (5 stjerner)

Jeg har kun positivt at sige om MYSecurityCenter. 

I forbindelse med en reinstallation af min computer, oplevede jeg at MYSecurityCenter, tog fuldt ansvar for situationen. 

De andre virksomheder, som jeg havde kontakt til i den forbindelse, havde tralvt med at komme med bortforklaringer på problematikkerne og skyde skylden på hinanden.

Med MYSecurityCenter behøvede jeg blot at ringe og give et kort resumé af situationen, så overtog de ansvaret og fik ordnet de ting der vedrørte dem.

Derudover sætter jeg stor pris på at det faktisk er en virksomhed hvor man ikke bare er et nummer i rækken, men hvor de tager deres arbejde seriøst og følger op på tingene.

Moderne professionalisme kombineret med godt gammeldags købmandsskab, som vist i moderne tider kaldes kundepleje.

God service (5 stjerner)

Har været meget begejsteret for den hjælp jeg har fået og søde menneslker at snakke med og hjælpsomme

Effektiv hjælp (4 stjerner)

Min MYPCTuneup drillede. Jeg kontaktede Carsten, der straks meldte tilbage. Han lavede en fjernsupport på min PC, og ret hurtigt fungerede den atter normalt. Carsten var venlig, forklarende og effektiv :-)

- Set på trustpilot.com

 

Aftalepart

MySecurityCenter
CVR: 0

Adresse

Ægirsgade 41, 5 sal,
2200 København N
Vælg variation
Vælg variation