sushione_001.JPG
sushione_002.JPG
sushione_003.JPG
sushione_004.JPG
sushione_005.JPG
sushione_006.JPG
sushione_007.JPG

42 store stykker førsteklasses luksussushi fra Sushi One

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 42 stykker frisklavede luksussushi fra Sushi One på Østerbro. Det lille hyggelige sushi-sted vælter sig i ros for deres delikate sushi

Sushi One er nummer 1

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-PetersenSushi One har kun eksisteret i halvandet år, men har på den korte tid præsteret at etableret sig som et af de bedste sushisteder i København med et hav af ros til følge. Chefkokken har over 10 års erfaring - og det kan smages! De mange stamkunder vidner om stedets kvalitet og meget rimelige prisniveau. Nu har du også mulighed for at finde ud af, what the fuzz is all about.

Menuen hos Sushi One indeholder 42 stykker førsteklasses luksussushi:

8 Chefens choice inside-out.
8 Alaska roll inside-out med Laks, flødeost og avocado, rullet i masago.
8 California De Luxe roll inside-out med krebsehaler, laks, spicy sauce, forårsløg og avocado, rullet i wasabi masago.
12 skiver Ebi Tempura Big futomaki (Crispy Ebi), som er tempurareje med masago, unagi sauce, forårsløg, avocado og spicy sauce.
6 stk. valgfri Nigiri. Laks, tun, reje eller noget helt fjerde - det er helt op til dig (undtagen nr. 40-47 på menukortet).

Sushi One ligger på Nordre Frihavnsgade på Østerbro, og den japanske biks er i den absolutte top, når det gælder lækker, flot og farvestrålende sushi. Chefkokken har lavet sushi i mere end 10 år og kan i den grad sit kram.

Restauranten er indbydende med ægte japansk udsmykning på væggene, og udover pladserne ved de almindelige borde, er der mulighed for at indtage fisken på traditionel japansk vis på tatami-pladserne, hvor du sidder på en pude på gulvet.

Hos Sushi One får du kvalitetssushi til meget rimelige penge. Deres priser ligger 20-30% under, hvad andre steder tilbyder - naturligvis uden der er gået på kompromis på hverken smag, kvalitet eller service. Dette tilbud er et must for alle sushielskere og en glimrende mulighed, hvis du endnu ikke har prøvet den japanske specialitet. Du får for 600 kr. førsteklasses sushi for kun 300 kr. - det kan man kun sige ja tak til.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.05.2011 til 01.09.2011.

Kan indløses lørdag-torsdag fra kl. 16-21.

Gælder ikke udbringning.

Kan nydes både i restauranten og som take away.

Man skal ringe og bestille senest 1 time før, og man skal nævne, at der er tale om en Downtown-menuInformation

Åbningstider:

Man-tor 12-21

Fre-lør 12-22

Søn 16-21

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Har fået det anbefalet af nogle kokke venner og må sige at det er godt nok det bedste sushi jeg har fået nogensinde inden for landets grænser. Venlig og rar betjening, frisk fisk, gode ris, lækker sammensætning og til en helt vildt rimelig pris! Helt klart et besøg værd!"

Set på MitKBH.dk

aok.dk

"Det bedste sushi jeg har fået i KBH. Sushione's sushi er noget af det bedste sushi man kan forestille sig, til en pris man kan betale (...) helt klart en fornøjelse for maven og øjet! og VENLIG betjening oveni."

Set på aok.dk

Aftalepart

Sushi One
CVR: 32497888

Adresse

Nordre Frihavnsgade 78, kld
2100 KBH Ø
  • Sushi One
    Nordre Frihavnsgade 78 kld.
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation