Sushi One er nummer 1
Skribent: Søren Folke Larsen
Foto: Alexander Banck-Petersen
Sushi One har kun eksisteret i halvandet år, men har på den korte
tid præsteret at etableret sig som et af de bedste sushisteder i
København med et hav af ros til følge. Chefkokken har over 10 års
erfaring - og det kan smages! De mange stamkunder vidner om stedets
kvalitet og meget rimelige prisniveau. Nu har du også mulighed for
at finde ud af, what the fuzz is all about.
Menuen hos Sushi One indeholder 42 stykker førsteklasses
luksussushi:
8 Chefens choice inside-out.
8 Alaska roll inside-out med Laks, flødeost og avocado, rullet i
masago.
8 California De Luxe roll inside-out med krebsehaler, laks, spicy
sauce, forårsløg og avocado, rullet i wasabi masago.
12 skiver Ebi Tempura Big futomaki (Crispy Ebi), som er
tempurareje med masago, unagi sauce, forårsløg, avocado og spicy
sauce.
6 stk. valgfri Nigiri. Laks, tun, reje eller noget helt fjerde -
det er helt op til dig (undtagen nr. 40-47 på menukortet).
Sushi One ligger på Nordre Frihavnsgade på Østerbro, og den
japanske biks er i den absolutte top, når det gælder lækker, flot
og farvestrålende sushi. Chefkokken har lavet sushi i mere end 10
år og kan i den grad sit kram.
Restauranten er indbydende med ægte japansk udsmykning på væggene,
og udover pladserne ved de almindelige borde, er der mulighed for
at indtage fisken på traditionel japansk vis på tatami-pladserne,
hvor du sidder på en pude på gulvet.
Hos Sushi One får du kvalitetssushi til meget rimelige penge.
Deres priser ligger 20-30% under, hvad andre steder tilbyder -
naturligvis uden der er gået på kompromis på hverken smag, kvalitet
eller service. Dette tilbud er et must for alle sushielskere og en
glimrende mulighed, hvis du endnu ikke har prøvet den japanske
specialitet. Du får for 600 kr. førsteklasses sushi for kun 300 kr.
- det kan man kun sige ja tak til.