soup001.jpg
soup002.jpg
soup003.jpg

??

2.400,- / 4.800,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Soupanatural lancerer endelig deres økologiske og sunde Soupasize-koncept, hvor du får fuld forplejning i en hel måned for 2400,- Normal pris 4800,-

Soupasize Me

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre

For et år siden lavede Soupanatural deres eget forsøg under navnet Soupasize Me. Konceptet var simpelt: to testpersoner skulle i én måned leve udelukkende af Soupanaturals økologiske produkter (og de måtte gerne nyde livet med kaffe, øl og vin). Både Phillip og Mette tabte sig (7kg og 4,5kg) og fik påvist et lavere stressniveau af en læge.  Phillip og Mette udtalte begge, at de følte sig markant bedre tilpas fysisk og psykisk. Nu lancerer Soupanatural konceptet til alle gennem Downtown.dk med 50% rabat.

Hvis du har drukket lidt for mange øl og cocktails, og spist lidt for meget grillmad over sommeren, så er det måske tid til at smide et par kilo. Derfor har Soupanatural lavet en diæt, hvor alt er tilladt, bare det er øko og kommer fra Soupanatural.

Kuren hedder Soupasize Me, og er blevet testet på to testpersoner, Phillip og Mette. Testpersonerne var på kuren i 30 dage, og der viste sig hurtigt resultater. Phillip tabte 7 kilo og 7 centimeter om livet, og Mette tabte 4.5 kilo og 4 centimeter om livet. Derudover fik de begge meget mere overskud i hverdagen. Diæten består af lækre sager fra Soupanatural i én måned og indeholder også drikkevarer.

Nicolai Jæpelt fortæller: "Det var bare et forsøg, men det viste sig at have mange positive virkninger. Og det er ikke fordi, at de to testpersoner ikke måtte nyde livet. De måtte drikke øko-øl, cocktails eller spise bacon, så længe det var fra vores forretning."

Nu lanceres Soupasize Me gennem Downtown.dk med 2000 kr. rabat. Normalprisen er 4800 kr. men med dagens Tilbud kan du få en måneds fuld økologisk forplejning for 2400 kr. Og hvis du synes at prisen er lidt pebret kan vi oplyse, at vi har været i Irma for at se hvad det ville koste hvis man selv købte tilsvarende varer. Det kostede 3470 kr.

Hvad får du at spise og drikke med Soupasize Me?

70 supper

Grødblanding til 30 dage

45 stykker frugt

Græskarkerner og mandler

20 Sodavand el saft

8 fl grøntsags eller gulerodsjuice

10 Øl

8 Cocktails

2 Flasker vin

2 poser kaffe/kværnet eller hele bønner

Hvad skal du gøre:

Mindst to gange om ugen skal du afhente dine supper hos Soupanatural. Supperne holder sig 4 dage i køleskabet. Du må gerne komme oftere, hvis du vil have større variation. Hver weekend får du en basiskasse med hjem, med grødblanding, frugt, nødder, saft, soda og øl.

Eneste ekstra udgift du skal påregne er mælk til kaffen, eller hvis du spiser mere frugt eller grønt end vi leverer, og selv føler behov for at supplere op.

Husk at det er helt op til dig selv at følge SoupasizeMe dieten. Men vi lover dig at når du først er i gang og mærker din krops glæde har du ikke lyst til at snyde.

Betingelser

 • Kan indløses fra 01.09.2010 til 30.11.2010.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider:

Man-tors 8.00 - 22.00

Fre og lør 10.00 - 2.00

Søn10.00 - 22.00

Anmeldelser

Politiken

"Soupanatural luner i kvarteret omkring Sankt Hans Torv; Man går ikke forbi caféens vinduer uden at blive ramt af den stemning, der siver ud derfra som damp fra en kogende suppegryde."

Set på Politiken.dk

AOK

"Fra tidlig morgen sælger soupastars Kristian Nørlyng og Nicolai Jæpelt økologisk morgengrød, yoghurt, smoothies og vitaminas, som brasilianerne kalder smoothies, når de er tilsat havregryn for at mætte mere. Du kan enten slå dig ned og læse morgenavisen og tænde den bærbare og checke mails, hvis der er plads og tid, eller tage morgenmaden med. Det gælder i øvrigt for hele Soupanaturals sortiment, der også tæller to-go-cocktails, som fås indtil klokken 02 torsdag, fredag og lørdag."

Set på AOK.dk

Aftalepart

Soupanatural
CVR: 31150965
 • Soupanatural
  Soupanatural
  Guldbergsgade 7A
  2200 Kbh N
 • Soupanatural
  Soupanatural
  Sankt Peders Stræde 29
  1453 Kbh K
Vælg variation
Vælg variation