Jazz.jpg
jazz_202.jpg
Jazz_203.jpg

Koncertsymfoni af jazz, strygere og kor i Lyngby Kulturhus

60,- / 120,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, når JazzNord Ensemble med strygekvartet og Elverhøjkoret blæser Stormsvalen til himmels den 1. maj

Så gi'r vi den jazz

Skribent: Sabina Marie Elton

En stormfuld nat søger et skib ind til en lille ø. En sømand redder sig i land, og roen i det lille samfund forstyrres. Med det nye og fremmede vækkes og udfordres følelser og drømme i et møde mellem sømanden og en pige - og ham, der havde udset sig denne pige som sin tilkommende. Kan roen på øen igen etableres, eller vil livet i det lille samfund for evigt være forandret?

Stormsvalen er en fortælling om livets evigt gyldige spørgsmål om tid og eksistens, det fremmede kontra det kendte, kærlighed, evighed og sandhed. Her udfordres lidenskaben kontra fornuften og nysgerrigheden kontra trygheden på en musikalsk rejse ud over genrernes grænser. Koncerten er en skøn treenighed af musik, sang og performance.

Den danske saxofonist og komponist Peter Brem skrev teksterne til Stormsvalen stærkt inspireret af et ophold på de naturskønne Ålandsøer. Undervejs blev han akkompagneret af den svenske pianist og komponist Lars Åke "Snus" Svensson. Musikalsk oplever vi med Stormsvalen en nyskabende symfoni af klassisk kor, jazz og strygere.

De medvirkende repræsenterer sangere fra hovedstadsområdet samt musikere med rødder i både det nordjyske, midtjyske og i Canada. Således er både tilblivelsen og opførelsen et apropos til fortællingen.

Stemmen er instrumentet, musikken er ledetråden og performance giver den fuldendte oplevelse, når Elverhøjkoret går på scenen. Den store lyd er korets kendetegn, og tilknytningen til Det Kongelige Teater fornægter sig ikke, når elverpigerne folder sig ud. Elverhøjkoret dirigeres af dirigent Julie Smed Jensen.

I JazzNord Ensemble har vi på trompet HC Erbs, på alt sax Peter Brem, på piano Jens Ulrich Madsen, på bas Graig Earle og på trommer Thomas A. Jakobsen. I strygekvartetten har vi på violin Niels Bjerre samt Olga Tsukanova Carlsen, på bratsch Kasper Lykke Hedegaard og på cello Johanne Andersson.

Det er den 1. maj, at JazzNord Ensemble med strygerkvartet og Elverhøjkoret gi'r den jazz og blæser Stormsvalen til himmels. Vi ses til forårets musikalske event.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.05.2011 til 30.07.2011.
Max. 100 værdibeviser til salg.


Information

Koncerten starter kl. 20.

Aftalepart

JazzNord Ensemble
CVR: ??
  • JazzNord Ensemble
    Klampenborgvej 215 B
    2800 Kgs. Lyngby,
Vælg variation
Vælg variation