odin_001.JPG
odin_002.JPG
odin_003.JPG
odin_004.JPG
odin_005.JPG
odin_006.JPG
odin_007.JPG

Lækker brunch for to personer på Café Odin

89,- / 178,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Så er det tid til lækker brunch, alm. eller vegetar, for 2 personer med alt hvad hjertet kan begære på hyggelige Café Odin

Guddommelig café

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Café Odin på hjørnet af Jagtvej og Odinsgade blev for nylig gennemrenoveret, og står nu strålende og klar til sommeren. De har ladet kunder være med til at bestemme menukortet, der udover brunch også indeholder deres specialitet - burgere og smoothies. Tanken er en moderne burgerbar, der kan lidt mere.

Tilbuddets brunch er noget af en lækkerbisken, der fås i to versioner - almindelig og vegetar. Fælles for dem begge er yoghurt med sprødt hjemmelavet müsli, frisk frugt, bagt tomat, 2 slags ost og marmelade. Hvor den klassiske har bacon, brunchpølser og pålæg, frister vegetarbrunchen med hjemmelavet Aubergine-tappanade og hummus. Til begge får du en overraskelse i form af en "lille sød ting".

Løbende udvikling er et nøgleord for Café Odin. Det er også derfor, de har valgt, at lade deres gæster have medbestemmelse på deres to specialiteter, burgere og smoothies. Det har allerede skabt flere stamkunder for den perfekt placerede café på det evigt unge Nørrebro.

Burgerne på Odin er en oplevelse i sig selv. De er alle groet ud af idéen om gourmet-burgere, der pirrer smagsløgene mere end den traditionelle Café-burger. Her er der også mulighed for medbestemmelse fra din side, men nogen faste kuriositeter er der også på kortet. Bl.a. 'Feng Shui' med tigerrejer og avokado eller 'Bonderøven' med lammekød og bøffelmozzarella.

Der er frit internet, storskærm til at vise bold og i weekenden har caféen åbent helt til klokken 05.00. Café latten koster kun 26 kr., der er specialøl og den store fad langes over disken for 30,-. Så middag bliver snart aften, der hurtigt kan glide ud i natten og helt til den lyse morgen. Og så er det jo brunchtid... Igen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.05.2011 til 02.09.2011.
??


Information

Åbningstider

Man-tors: 10 - 24

Fre-lør: 10 - 05

Søn: 10 - 24

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Efter en længere pause, fandt jeg tilbage til et sted jeg tidligere har brugt til fadøl og WiFi, men det lå der ikke længere. Cafe Guggenhaim er blevet til Café Odin. Og det ser slet ikke dårligt ud. Indretningen har fået en overhaling, ligesom menukortet også har fået det. Stedet (...) er blevet langt mere tidssvarende. Alt i alt ikke nogen dårlig ændring. Menukortet ser fint ud - jeg fik dog ikke prøvet noget i denne omgang. Øllen blev fint serveret med et smil."

Set på MitKBH.dk

Aftalepart

Cafe Odin
CVR: ??
  • Cafe Odin
    Jagtvej 119
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation