Få 50% på et værdibevis til den hyggelige italienske restaurant Amalfi i indre by - få værdibevis på 300 kroner til 150 kroner

Romantiske Amalfi

Skribent: Maja Buur Bækgaard

 

Hvis du mangler en afslappet stund med en af dine kære, kan du prøve en middag på Amalfi. Her er der mulighed for afslapning og hygge under en god middag til en god pris. Dagens Tilbud giver dig 50% på et værdibevis til Amalfi på 300 kr. for 150 kr.


Restaurant Amalfi serverer god italiensk mad, med inspiration fra det danske og franske køkken. Restauranten har en ægte fuldblods italiener som chefkok, og han sørger for den autentiske italienske smag.

Amalfi vil gerne have, at alle skal have råd til god mad, derfor er priserne i bund og smagen i top. Hvis man er den tørstige type, byder restauranten også på et stort vinkort og 20 forskellige slags grappa.

Amalfi åbnede på Gråbrødretorv i 2007 og er en hyggelig og afslappet restaurant med god italiensk mad. Amalfi beskrives af mange som den mest romantiske restaurant på torvet, og den er da også godt besøgt af par på udkig efter en aften i hinandens selskab.

På Amalfi er der tænkt over indretningen. Næsten alt er holdt i røde og hvide nuancer, stearinlysene brænder, der er roser i vinduet og udenfor er der sørget for tæpper og varmelamper ved hvert et bord. Så hvis man har lyst til at nyde sin mad i frisk luft, behøver man ikke frygte de kolde danske nætter.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.08.2010 til 19.11.2010.

Værdibeviset kan bruges til hele menukortet dog ikke til drikkevarer og 4 retters menuen.

Bordbestilling kan ske på
tlf: 33 11 47 07.Information

Åbningstider:

Man-søn: 11-24

Anmeldelser

Spiseliv.dk

"Restauranten er indrettet i autentisk italiensk stil, og køkkenet er også inspireret af Støvlelandets klassiske køkken krydret med moderne indslag og præget af sæsonernes skiften"

Set på: www.spiseliv.dk/amalfi

Aftalepart

Amalfi
CVR: ??

Adresse

Gråbrødre Torv 21
KBH K
  • Amalfi
    Restaurant Amalfi
    Gråbrødretorv 21
    1154 København K
Vælg variation
Vælg variation