Cosmo001.jpg
Cosmo002.jpg
Cosmo003.jpg

Permanent hårfjerning i bikinilinje og armhuler v/ Cosmo Laser

450,- / 900,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Vil du være helt klar til sommer? Få en laserbehandling til permanent hårfjerning i bikinilinjen & armhulerne hos Cosmo Laser Clinic – hurtigt og let

Spring over, hvor gærdet er lavest. Let, hurtigt og med et flot resultat

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Lasse Lundberg Andreasen

En laserbehandling kan give dig en smukkere hud uden uønsket hårvækst. Let og stort set smertefrit. Så sig farvel til uønsket hårvækst i bikinilinjen og i armhulerne med en permanent hårfjerning hos Cosmo Laser Clinic. Nu kan din hud blive så blød og glat, som du altid har drømt om, og endda helt uden at du skal kæmpe med skrabere eller smertefulde voksninger.

Er din skraber på én gang din tro følgesvend og din plageånd, skulle du overveje en laserbehandling, som er en god, hurtig og sikker løsning til fjernelse af uønsket hårvækst. Cosmo Laser Clinic behandler med Elos, som er den eneste teknologi, der bruger kombinerede energier til effektivt og skånsomt at fjerne uønskede hår. Hos Cosmo Laser Clinic er lyset nemlig problemløseren. Elos er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi, og derfor kan de fleste hårfarver og hudtyper behandles med en blød og glat hud som resultat.

Permanent hårfjerning er en hurtig og effektiv måde at fjerne uønskede hår. Cosmo Laser Clinic kan sikre en effektfuld behandling, fordi de som en af ganske få klinikker i Danmark tilbyder deres patienter behandlinger med den mest avancerede og målrettede laserteknologi. Rent teknisk foregår det sådan, at hårsækkene bliver udsat for en kombination af bi-polar radiofrekvens og lysenergi, der sikkert og præcist ødelægger hårsækkene. Permanent hårfjerning reducerer uønsket hårvækst efter hver behandling. Antallet af behandlinger afhænger af din hårfarve og hudtype.

Behandlingen bygger naturligvis på en grundig vejledning, der sikrer dig det bedste resultat. Denne professionalisme er kendetegnende for Cosmo Laser Clinic, hvor alle behandlinger udføres under stor sikkerhed. Klinikken lever op til alle lovkrav og er naturligvis registreret hos Sundhedsstyrelsen til at måtte udføre kosmetiske behandlinger.

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.04.2011 til 01.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tilbuddet gælder kun for nye behandlingsforløb.

Efter aftale med Cosmo Laser Clinic kan værdibeviset også anvendes til laserbehandling af andre områder af kroppen (f.eks. benene).

Man skal booke en gratis konsultation inden behandlingen kan finde sted. Booking foregår på www.cosmolaser.dk.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-18

Aftalepart

Cosmo Laser & Skønhedsklinik
CVR: 32291031

Adresse

Ny Vestergade 1, 1. sal
  • Cosmo Laser & Skønhedsklinik
    Nybrogade 26, 2.th
    1203 København K
Vælg variation
Vælg variation