chicos_001.JPG
chicos_002.JPG
chicos_003.jpg
chicos_004.JPG
chicos_005.JPG
chicos_006.JPG
chicos_007.JPG
chicos_008.JPG
chicos_009.JPG
chicos_010.JPG
chicos_011.JPG

Mexicanske fajitas og dessert for 2 fra Chico's Cantina

240,- / 480,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd en mexicansk klassiker og få hotte fajitas for 2 personer. I får også 2 valgfrie desserter hos fantastiske Chico's Cantina, der ligger i Indre By

Gammel mexicaner - still going hot hot

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen

Chico's Cantina i Borgergade I Indre By er en institution blandt de københavnske beværtninger og er - efter 29 år på bagen - stadig ét af de mest populære steder i byen. Stamgæsterne tæller blandt andre så prominente navne som Jesper Langberg og Ole Ernst. Folk kommer igen og igen på Chico's, for det er mere end bare mad, de sælger: Det er en oplevelse.

Med dagens tilbud ruller du din egne fajitas. Du kan vælge mellem stykker af oksekød, kylling eller seafood marineret i Chicos specielle sauce - sauteret med peberfrugter, løg og tomat. Det serveres på en glohed smedejernsplatte med varme hvedetortillas, creme fraiche, ost, salsa verde og frisk salat.

Til dessert kan du vælge mellem flere forskellige lækkerbiskner: En isanretning med tre kugler, dagens kage f.eks. gulerods- eller chokoladekage med en kugle is til eller dagens dessert - spørg stedets tjener, hvad de kan forkæle dig med.

Lige meget om du vælger at sidde i restauranten, stedets 'fængsel' eller 'jungel' er du sikker på at få lidt mere end bare en god madoplevelse og en fyldt mave med hjem. Overalt hvor du vender øjet hen, er væggene prydet med sjove og spændende artefakter fra Mexico, der vidner om stedets historie.

Hos Chico's går indretningen og maden perfekt hånd i hånd. Det er den autentiske mexicanske smag med et lille touch. Oplev blandt andet, når fajitasfyldet bliver flamberet ved bordet. 

Omgangstonen mellem personale og gæster er nede på jorden. Det er meningen, man skal blive glad, når man spiser derinde, siger ejeren, og opfordrer også til, at du bliver til efter maden og napper en cocktail.

Så hvis der er en amigo eller amiga derude, der endnu ikke har lagt vejen forbi Chico's Cantina, kan det kun gå for langsomt. Vamos vamos!

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.04.2011 til 30.07.2011.
Bestil bord på tlf: 33114108 eller online på www.chicos-cantina.dk


Information

Åbningstider:

Man-tors.: 12-24
Fre-lør.: 12-02
Søn: 17-23

Anmeldelser

aok.dk

"Maden smagte super godt, vi fik en venlig og effektiv betjening. Kort sagt en spændende og festlig oplevelse. Kan bestemt anbefales."

Set på aok.dk

aok.dk

"Jeg synes det er en af de hyggeligeste restauranter i Danmark, og det er især præget af junglen, jeg har aldrig set noget lignende. Betjeningen er glad og smilende, drikkevarerne og maden kommer ekstremt hurtigt, og det ikke kun smager godt, det er også vildt flot anrettet. Jeg skal bestemt derind igen, og deres margaritas er jo også super gode."

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Jeg vil absolut anbefale stedet. Har været der en gang tidligere, og skal derind igen og igen Vi sad i "Junglen" sidst, med fadølsanlæg i midten af bordet, og det var alle tiders. Maden var god og til en rimelig pris. Stemningen er helt speciel med alle planterne og vandfaldet. Rigtig hyggeligt. Flink og venlig betjening."

Set på MitKBH.dk

Aftalepart

HA Gastro ApS c/o Chicos Cantina
CVR: 35413790

Adresse

Borgergade 2
1300 København K
  • HA Gastro ApS c/o Chicos Cantina
    Borgergade 2
    
1300 København

Vælg variation
Vælg variation