James_20Blunt1.jpg
James_20Blunt2.jpg
JamesBlunt.jpg

Sommerkoncert med James Blunt foran Rosenborg Slot

155,- / 315,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

51% på billetter til en storslået sommerkoncert med James Blunt foran Rosenborg Slot den 16. juni kl. 20.00

James Blunt: "We'er going to have the time of our lives"

Skribent: Julie Vibe Michelsen

Gå sommeren i møde med et ordentligt brag af en koncert under den lune aftensol på livgardens ekcerserplads foran Rosenborg Slot, når en af verdens største pop-ikoner gæster Danmark. James Blunt elsker at skrive sine sange, men det mest ultimative for ham er at komme ud og dele musikken med sit publikum. Han glæder sig til at komme til Danmark: "We'er going to have the time of our lives playing these songs", udtaler han. Så forbered dig på en meget veloplagt Blunt.

Siden James Blunt udgav sit første album i 2005 "Back to Bedlam" har han solgt over 18 millioner cd'er over hele verden. Albummet røg ind som nummer et i 18 lande og vandt to MTV-priser og to Brit Awards.

James Blunt's andet album "All The Lost Souls" kom i 2007 og blev en kæmpe succes med sange som "1973″, "Same Mistake" og "Carry You Home".

I november 2010 udgav James Blunt så sit tredje album: "Some Kind of Trouble", som i den første uge solgte over en million eksemplarer. Albummets første single hedder "Stay the Night" og indeholder mere optimistiske sange end tidligere.
Hvert album har en milepæl, som udtrykker noget nyt. "Goodbye My Lover" var milepælen på det første album og "Same Mistake" var på album nr. to. Sangen "No Tears" er en usentimental ballade om "opsummering af et liv" og den er hans milepæl på dette album.

Glæd dig til en meget veloplagt James Blunt, som selv udtaler, at han glæder sig til at gæste Danmark og møde de smukke danskere på den historiske og romantiske plads foran Rosenborg Slot.

Rigtig god fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.06.2011 til 14.09.2011.
Billetter indløses på dagen d. 16. juni 2011 i billetkontoret ved indgangen gennem porten i Gothersgade 100


Information

Koncerten starter klokken 20.00

Aftalepart

Open Air
CVR: ??

Adresse

Bohlendachvej 14
1437 København K
  • Open Air
    Rosenborg Slot
    Øster Voldgade 4A
    1350 København K
Vælg variation
Vælg variation