fanger1.jpg
fanger2.jpg
fanger3.jpg
fanger4.jpg

Få en sjov oplevelse med Fangerne på Fortet i Gentofte

375,- / 750,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Saml fem eller flere af dine venner og prøv kræfter med den kendte tv-klassiker Fangerne på fortet, når det afholdes på Garderhøj Fortet i Gentofte

Prøv kræfter med TV3-klassikeren Fangerne på fortet

Skribent:
 Linda Østergaard

Få en unik oplevelse med din familie, kolleger eller venner, når Peters Adventure Games byder på udfordringer og fællesskab med en omgang Fangerne på fortet - inspireret af det populære TV3-program med samme navn. Der er rig mulighed for både at grine og dyste - så kast jer ud i det med tre timers sjov og spænding.

Arrangementet med Fangerne på fortet foregår i fede omgivelser på Garderhøj Fortet i Gentofte. Dagen starter med, at I bliver inddelt i hold, og reglerne forklares. I får også tildelt en instruktør, som holder styr på tid, regler og hvor banerne er placeret. I bliver hele vejen igennem vejledt.

Der er dømt spænding og action med Fangerne på fortet i Gentofte. Gennem de første 6 baner skal I nemlig have fat i en guldnøgle, og i de næste 6 baner er det en sølvnøgle, I skal kæmpe for - den giver 10 sekunder i skatkammeret til at hente guld i. I de resterende baner er det derimod ledetråde, som I skal have fat i. Ledetrådene peger alle hen mod det hemmelige ord, som I til sidst skal gætte i skatkammeret for at få skatten udløst.

I bedste Fangerne på fortet-stil bliver én af holdenes kloge hoveder sendt til vismanden i tårnet, hvor gåder skal løses. I løbet af arrangementet skal holdene også i en direkte dyst mod hinanden. Her får de to bedste en ekstra sølvnøgle.

De 18 baner er meget forskellige og kan indeholde alt fra vand til højder. Der er både en del samarbejdsøvelser og mere individuelle baner med en blanding af fysiske og tankekrævende udfordringer.

Når I har været banerne igennem og en tur i skatkammeret, er der en præmieoverrækkelse med afsløring af bedste hold, deltager og kampråb.

I kan være sikre på, at stemningen og kampgejsten kommer helt i top med en dag hos Peters Adventure Games.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.04.2011 til 25.06.2011.

Man skal være min. 5 personer og indløse mindst 5 værdibeviser ad gangen.

Der skal være 15 deltagere tilmeldte, før arrangementet aktiveres.

Tilmelding senest 7 dage i forvejen.

Tilmelding sker via tlf.: 61 42 38 77 eller via mail:  team@adventuregames.dk med info om:

- Ønsket dato
- Ønsket tidspunkt
- Antal personerInformation

Der kan vælges mellem følgende datoer:
Søndag 8 maj
Lørdag 21 maj
Søndag 22 maj
Lørdag 11 juni
Søndag 12 juni
Lørdag 18 juni
Søndag 19 Juni 

Lørdag 25 juni
Søndag 26 Juni    


Starttidspunkter kl. 10 eller kl. 14

Aftalepart

Adventure Games
CVR: ??
  • Adventure Games
    Garderhøj Fortet
    
Garderhøjfort 4
    
2820 Gentofte

Vælg variation
Vælg variation