2 for 1 på alle retter på Restaurant Cofoco

Restauranten der forandrede København

Af Søren Larsen

Restaurant Cofoco har længe været et af Københavnernes foretrukne spisesteder. Den prisbelønnede restaurant har fået nyt menukort, og restaurantens interiør har for nyligt fået en opdatering. Dagens Tilbud giver to retter for halv pris, og giver dig dermed mulighed for at prøve restauranten, der forandrede det Københavnske gourmet-landskab, da den kom til verden i 2004.

Cofoco ligger i kælderplan på Abel Cathrines Gade på Vesterbro. Fra de hyggelige lokaler byder restauranten på velsmagende mad i mundrette størrelser, og på det nye menukort koster alle retter samme pris. Så er det bare at vælge, hvor mange retter der skal til. Restauranten har den perfekte uhøjtidelige stemning, krydret med et elegant touch og sans for detajlen, og er perfekt til en aften ude med kæresten eller vennerne.

Årsagen til Cofocos succes ligger i, at der altid arbejdes, for at få det bedste resultat, samtidigt med, at restauranten ikke er snobbet. Christian, der er en af drengene bag konceptet, understreger, at det skal være en oplevelse, at spise ude. Derfor har Cofocos lokaler forskellige siddepladser, enten i små båse på to og fire eller oppe i baren. Du vælger derfor ikke kun din egen menu, men også hvordan du vil sidde i lokalet. Desuden er alle retter håndlavet fra bunden, hvilket sikrer en komplet oplevelse, mens menukortet samtidig er fleksibelt fra dag til dag.

Cofocos nye menukort består af en samling af underfundige spisetilbud, der i størrelse lægger sig midt i mellem traditionelle retter; alle retter er mindre end en hovedret, men større end en forret og valgfriheden er i højsædet. Du kan for eksempel kaste dig ud  i bornholmske kyllingenuggets, kalvekæbe med jordskok eller svensk Prästost - velkommen til Cofoco.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.05.2010 til 16.08.2010.

Ingen betingelserInformation

Restaurant Cofoco har følgende åbningstider:

Man-lør 17.30 - 24.00
(køkkenet lukker 21.30)

 

Se alle retterne på www.cofoco.dk

Anmeldelser

AOK

"Restaurant Cofoco ligger i hjertet af Vesterbro i gåafstand fra Hovedbanegården, hvis du ikke har stiletter på. Her er kælet for indretningen og for de små detaljer - næsten som på de rigtige gourmetrestauranter."

Set på aok.dk

spiseliv.dk

" Cofoco var første skud på stammen af det, der siden skulle vise sig at blive en af byens mest succesfulde restaurantkæder, og mange har siden ladet sig inspirere af Cofoco-drengenes succefulde koncept."

Set på spiseliv.dk

Aftalepart

Restaurant Cofoco
CVR: ??
  • Restaurant Cofoco
    Restaurant Cofoco
    Abel Cathrines Gade 7
    1654 København V
Vælg variation
Vælg variation