Restauranten der forandrede København
Af Søren Larsen
Restaurant Cofoco har længe været et af Københavnernes
foretrukne spisesteder. Den prisbelønnede restaurant har fået nyt
menukort, og restaurantens interiør har for nyligt fået en
opdatering. Dagens Tilbud giver to retter for halv pris, og giver
dig dermed mulighed for at prøve restauranten, der forandrede det
Københavnske gourmet-landskab, da den kom til verden i 2004.
Cofoco ligger i kælderplan på Abel Cathrines Gade på Vesterbro.
Fra de hyggelige lokaler byder restauranten på velsmagende mad i
mundrette størrelser, og på det nye menukort koster alle retter
samme pris. Så er det bare at vælge, hvor mange retter der skal
til. Restauranten har den perfekte uhøjtidelige stemning, krydret
med et elegant touch og sans for detajlen, og er perfekt til en
aften ude med kæresten eller vennerne.
Årsagen til Cofocos succes ligger i, at der altid arbejdes, for
at få det bedste resultat, samtidigt med, at restauranten ikke er
snobbet. Christian, der er en af drengene bag konceptet,
understreger, at det skal være en oplevelse, at spise ude.
Derfor har Cofocos lokaler forskellige siddepladser, enten i små
båse på to og fire eller oppe i baren. Du vælger derfor ikke kun
din egen menu, men også hvordan du vil sidde i lokalet. Desuden er
alle retter håndlavet fra bunden, hvilket sikrer en komplet
oplevelse, mens menukortet samtidig er fleksibelt fra dag til
dag.
Cofocos nye menukort består af en samling af underfundige
spisetilbud, der i størrelse lægger sig midt i mellem traditionelle
retter; alle retter er mindre end en hovedret, men større end en
forret og valgfriheden er i højsædet. Du kan for eksempel kaste dig
ud i bornholmske kyllingenuggets, kalvekæbe med jordskok
eller svensk Prästost - velkommen til Cofoco.