12 danselektioner for begyndere

Start 2022 med at lære noget nyt - og have det sjovt!
Førpris

1.050,-

Din Pris

525,-

Du sparer 525 kr.
Udsolgt - 6 solgt

Lær at danse som dem fra Vild med Dans

Er dit nytårsforsæt mere motion? Eller mere tid med dem du holder af? Få støvet danseskoene af, og lær at danse som i Vild med dans. Find danseglæden frem, og start året med et underholdende 12 ugers danseforløb for begyndere hos Radich & Holde - Dans i Livet.

Begynderholdet er for dig uden danseerfaring eller meget lidt kendskab til dans. Derfor foregår undervisningen i et tempo, hvor alle kan følge med. Vi garanterer en unik atmosfære med masser af danseglæde, hvor du bliver tilført ny energi og får sved på panden.

Et liv med dans
Danseskolen Radich & Holde - Dans i Livet blev startet i 1999 af Frank & Susanne Radich-Holde, som år efter år leverer noget af den bedste danseundervisning på markedet for alle niveauer og aldersgrupper. Frank og Susanne har danset fra barnsben, de er tredobbelte danske mestre og besidder højeste internationale uddannelse inden for danseinstruktion, koreografi og bedømmelse.

Frank og Susanne har specialiseret sig i dansene fra Vild med Dans, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten i undervisningen – hvad end det gælder faglighed, nærvær eller personligt engagement. Du kan derfor godt glæde dig til at blive top underholdt, når Frank og Susanne tager dig med på en rejse med dans i livet.

Undervisningen vil naturligvis foregå i overensstemmelse med eventuelle retningslinjer fra regeringen i forbindelse med COVID-19.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 12 danselektioner i Vild med dans på begynderhold
  • Du lærer at danse både cha cha cha, vals, jive og quickstep.

Undervisningen foregår på følgende tidspunkter: 

  • Mandage kl. 17.30-18.20 med opstart d. 31. januar
  • Tirsdage kl. 19.10-20.00 med opstart d. 1. februar

Psst! Holdene mandage og tirsdage danser parallelt, og du kan derfor frit deltage i undervisningen på det andet begynderhold skulle du være forhindret i at deltage på dit stamhold.

loading map...
Radich & Holde
Gøteborg Allé 9 8200 Aarhus N (ved Aarhus Skøjtehal)