Hyldestkoncert til 80'erne

Syng med på de bedste sange fra Rugsted & Kreutzfeldt
Førpris

349,-

Din Pris

169,-

Du sparer 180 kr.
Udsolgt - 7 solgt

Tag med tilbage til de festlige 80'ere

Med dagens deal kan du trygt lade dig rive med tilbage til dengang, hvor musikken bare var bedre. Nu opføres der nemlig en hyldestkoncert med alle de kendte og elskede sange fra Rugsted & Kreutzfeldts katalog.  

Koncerten har kærlighed og humor som omdrejningspunkt. I vil med garanti blive revet med af historien og dens komiske scener - og selvfølgelig synge med på alle de kendte og elskede sange fra dengang festerne bare var bedre!

Du er sikret en koncertoplevelse i særklasse. På scenen kan du opleve 8 af de bedste syngende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen og Anne Sofie Steen, der begge blev publikums yndlinge i sidste efterårs JOHN & JOEL - En hyldest til Elton John og Billy Joel samt Lucas Hoang og Morten Kjær. Sidstnævnte laver også de vokale arrangementer, hvilket Morten tidligere med stor succes har lavet til SHUBIDUA The Musical og til den kommende musical om SEEBACH. 

Du er velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan invitere familien, vennerne eller kollegaerne til et gensyn med de glade 80'ere!  

 

 


Betingelser  

Se mere
Max. 190 værdibevis(er) til salg
Max. 250 værdibevis(er) pr. person

Du får:

  • 1 x billet til 'SAD I PARKEN' 
loading map...
MusicalDanmark
Hermans, Tivoli Friheden Skovbrynet 5 8000 Aarhus