55 min. thai-, olie- eller gravidmassage
Førpris

499,-

Din Pris

249,-

Du sparer 250 kr.
Udsolgt - 115 solgt

Hvad med lidt ahhhslappende godhed til kontorkroppen?

Få løsnet op for spændinger, og nyd en ægte forkælelsesstund hos Centrum Wellness i Aarhus. Her er der fokus på ægte velvære, og du vil forlade klinikken fuldstændig afslappet. Vælg mellem tre forskellige massager:

 

Oliemassage er en blid form for massage, hvor der bruges olie og strygende bevægelser, hvilket har en styrkende effekt på blodcirkulationen. Olien hjælper desuden mod tør og uren hud, og gavner hudens farve og vitalitet.

 

Thaimassage er en dybdegående massageform. Kroppen bearbejdes med tryk og strækkende bevægelser, der afhjælper muskelspændinger og muskelsmerter, fremmer blodcirkulationen og understøtter kroppens evne til at skille sig af med affaldsstoffer.

 

Graviditetsmassage foregår på en speciel graviditetsbriks, hvor der er plads til maven. Kroppen kan nemt blive udfordret, når du er gravid, så en dejlig lindrende graviditetsmassage, hvor du ligger og slapper helt af imens din krop bliver plejet, gør underværker. Det er ofte lændesmerter, problemer med iskias, ømme ben og fødder og spændinger i ryg og overkrop, der giver udfordringer. 

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem:

  • 55 min. thaimassage
  • 55 min. oliemassage
  • 55 min. gravidmassage
loading map...
Centrum Wellness
Rosenkranzgade 31, 1. 8000 Aarhus C