Elton John og Billy Joel-hyldestkoncert i Tivoli Friheden
Førpris

380,-

Din Pris

189,-

Du sparer 191 kr.
Udsolgt - 36 solgt

Kridt danseskoene, smør stemmebåndet og mærk nostalgien

Har du et blødt punkt for de to musikikoner Elton John og Billy Joel, eller er du bare en sucker for god musik, du kan synge med på? MusicalDanmark er arrangørerne bag et stort hyldestshow til de to herrer, og du er inviteret!

 

Hit på stribe
Showet ”JOHN & JOEL” bliver opført i Hermans, Tivoli Friheden i Aarhus, og her kommer du til at høre de mest elskede og kendte klassikere fra Elton John og Billy Joel. Musikken bliver opført af nogle af landets dygtigste skuespillere og sangere, som blandt andre tæller BaSix, Christoffer Brodersen og musicalstjernen Astrid Højgaard.

 

Læn dig tilbage og kom i godt humør til tonerne af 25 af John og Joels største hits som Goodbye Yellow Brick Road, Piano Man, Don’t Let The Sun Go Down On Me, Uptown Girl, Your Song og Just The Way You Are. Koncerten lagde publikum ned af begejstring over hele landet sidste år, og nu er det din tur til at opleve succesen.

 

Det bliver festligt, fantastisk og farverigt, når Tivoli Friheden åbner dørene til en aften i nostalgiens tegn, som du med garanti sent vil glemme.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere
Max. 75 værdibevis(er) til salg
Max. 250 værdibevis(er) pr. person

Du får:

  • 1x billet og program til showet ”JOHN & JOEL” lørdag d. 15. oktober 2016 kl. 20.00

Værdibeviset ombyttes på dagen i Hermans fra kl. 18.30 - 19.45. Programmet udleveres sammen med billetten. Adressen er Hermans, Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C.

Der er max. 75 billetter til salg.

loading map...
MusicalDanmark
Hermans, Tivoli Friheden Skovbrynet 5 8000 Aarhus