Få smukke hænder eller fødder med mani-/pedicure
Førpris

259,-

Din Pris Fra

128,-

Du sparer 131 kr.
Udsolgt - 111 solgt

Zahra Wellness giver smukke hænder og fødder

Velplejede hænder og fødder er et must, når sommeren nærmer sig, og nu kan du virkelig blive opgraderet på hænder eller fødder hos professionelle Zahra Wellness.

 

Forkæl hænderne med en lækker luksus spa manicure, med eller uden lak. Her får du rensning og fjernelse af de grimme neglebånd, så dine hænder stråler på ny. Dine hænder bliver med garanti bløde og smukke at se på.

 

Du kan også vælge at sætte fokus på fødderne, og forkæle dem med en lækker spa pedicure, der giver velplejede og smukke fødder, lige til sandalsæsonen. Her skubbes neglebåndene op, neglene files til og renses, du får fodmassage og behandlingen afsluttes med en lækker fodcreme. Du kan også vælge at gøre lidt ekstra, og tage behandlingen, hvor du får neglelak på.

 

Kom forbi Zahra Wellness og bliv forkælet – Dine hænder eller fødder vil takke dig for det! Du kan også gå all in på selvforkælelse, og købe begge behandlinger.

 

- Har du for resten husket at det snart er Mors dag? Måske skulle hun forkæles med en lækker behandling hos Zahra Wellness? Det vil med garanti falde i god smag.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 2 værdibevis(er) pr. person

Vælg mellem:

  • Pedicure spa (128 kr.)
  • Pedicure spa m. alm. lak (168 kr.)
  • Spa-manicure (128 kr.)
  • Spa-manicure inkl. alm. lak (168 kr.)