Kvit spændinger med massage eller zoneterapi
Førpris

250,-

Din Pris

125,-

Du sparer 125 kr.
Udsolgt - 109 solgt

Kropsforkælelse uden lige

Trænger du til at få løsnet op i kroppen og slippe af med lidelser spændinger, smerter og øm som bl.a. migræne, hudproblemer eller allergi? så er dagens Downtown-kampagne lige noget for dig.

 

Den dygtige og professionelle Jette Hauberg-Lund står klar til at give dig en afstressende massage eller en zoneterapi-behandling.

 

Jette målretter massagen efter dit behov, om end nu ønsker at få taget en specifik skade under kærlig behandling, eller om du ønsker en mere afstressende og forløsende massage, der får spændingerne i kroppen til langsomt at bløde op.

 

Zoneterapien virker ved tryk på bestemte reflekszoner under fødderne, som sætter kroppens funktioner i gang med at arbejde optimalt og rense ud i affaldsstofferne. Behandlingen er effektiv mod spændingshovedpiner, søvnproblemer, muskel- og ledsmerter, fordøjelsesbesvær, stress og allergi.

 

Jette Hauberg-Lund har oplevet helt utrolige resultater ved at bytte allergimedicin ud med zoneterapi, og på den måde givet sine klienter en allergisæson fri fra nys og røde øjne. Læs her hvad klienterne beretter.

 

Gør din krop en kærlig tjeneste, og besøg Jette Hauberg-Lund – til en virkelig fornuftig pris.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Vælg mellem:

  • 30 min. massage (125 kr.)
  • 45 min. zoneterapi (175 kr.)
loading map...
Jette Hauberg-Lund
Oddervej 89 8270 Højbjerg