Få smuk hud med 1 økologisk diamond peel-behandling
Førpris

600,-

Din Pris

299,-

Du sparer 301 kr.
Udsolgt - 74 solgt

Wellness-lækker økologisk Diamond Peel

Årstiderne skifter, det samme gør huden og dens struktur. Vi kan derfor ikke regne med at have den samme hudtype hele året rundt.

 

Foråret er over os, og det er nu, vi trænger til den ekstra pleje for at få fin og lækker hud til sommeren. Strål til alle forårets og sommerens fester med ren og blød hud.

 

Lider du af acne, og kunne du tænke dig at få behandling mod dette? Så kan du gennem et kurforløb opnå mærkbare resultater.

 

Træd ind i en verden af økologisk velvære, og opnå en sundere og smukkere hud med en 60 min. afslappende diamant-behandling med de certificerede økologiske hudplejeprodukter fra Zk'in.

 

Så gå forbi Planet Organic Wellness, og få fornyet din ansigts-glød.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 2 værdibevis(er) pr. person

Du får:

  • 60 min. organic diamond peel

Hvad går behandlingen ud på?
Diamantslipningen giver en babyblød hud. Huden vil samtidig blive næret med de økologiske produkter fra Zk'in, så du vil få verdens smukkeste hud uanset forhenværende hudtype. Behandlingen virker opstrammende, fjerner døde hudceller, virker ar-reducerende, dybderensende, ideel til en acne-hud, velegnet til alle hudtyper, mindsker åbne porer, øger blodcirkulationen, som vil øge collagen og elastin i huden.

Psst... Som Downtown-kunde får du på selve behandlingsdagen 20% rabat på din næste behandling, hvis du bestiller samme dag som dit værdibevis indløses.

loading map...
Planet-Organic
Vejlbygade 25, 1. sal 8240 Risskov