Bliv forårsklar med smukke, franske Shellac-negle
Førpris

399,-

Din Pris

199,-

Du sparer 200 kr.
Udsolgt - 67 solgt

Flotte, franske negle

Skal du konfirmeres, skal du til fest, eller er du mor til en konfirmand? Ja, så er det nu, neglene skal gøres festklare! Og du har nu muligheden for at få smukke negle til en rigtig god pris.

 

Måske trænger du til at få ordnet tåneglene eller hænderne, så de ser velplejede og flotte ud, nu hvor vi går en ny sæson i møde.

 

Hos Zahra Wellness byder de ind til super flotte, franske negle med Shellac, og du bestemmer helt selv, om det skal være på hænder eller fødder – du kan også vælge at forkæle dig selv en ekstra gang og købe 2 værdibeviser.

 

Du bliver modtaget af det sødeste personale, der forkæler dig, og som kunde er du i fokus. Der er gode parkeringsmuligheder nær salonen, og er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte Zahra Wellness.

 

Læg vejen forbi Zahra Wellness og få de smukkeste franske negle.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • Franske negle på hænder eller fødder med Shellac 

Hvad kan Shellack?

  • Zahra wellness bruger kun kvalitetsprodukter fra CND. Shellac CND er den sidste nye innovation, der vandt Beauty Award 2010 og er blevet kendissernes foretrukne valg, når neglene skal fremstå præsentable, ligegyldigt hvad man laver til dagligt.
  • Shellac er en kombination af neglelak og gele, hvilket gør, at den er ekstremt holdbar og i sig selv er en forstærkning af neglene. Den skal blot skiftes ca. hver 3 uge på grund af udvoksning. Hvilket i sig selv gør proceduren yderst behagelig for kunden, der ikke yderligere skal lade sig irritere over sine negle.
  • Shellac er glat med superglans, ekstrem holdbarhed, og en selvfølgelig indkapsling af neglen for bedre neglestyrkning. Shellac giver en fantastisk mulighed for at bevare sine negle i en holdbar længde.
  • Har du dårlig erfaring med neglelakker, der krakkelerer bare et par dage efter påføring? Eller har du endelig fået lidt længde på neglene, og når så det punkt hvor de begynder at flække og knække? så er Shellac løsningen for dig.

Pssst...  Du er altid velkommen til at ringe til Zahra Wellness for mere information.