Genfind din mentale balance med hypnoseterapi
Førpris

1.000,-

Din Pris

449,-

Du sparer 551 kr.
Udsolgt - 10 solgt

Hypnosebehandling

Opnår du ikke den succes, du egentlig kan få? Så benyt dig af dagens kampagne, og få et bedre og stabilt jeg. Trænger du til at nå ind til kernen af dine problemområder og blive hjulpet til at finde den bedste side frem, så hjælper HM-Hypnose dig. Her kan du vælge mellem hypnose, der har fokus på stress, jalousi, depression, rygestop og sukkertrang.

 

Stress
Når mennesker oplever stress, er det ofte et tegn på, at der har været fyldt op på harddisken i lang tid, og at man har kørt i fjerde gear i en bil, der har fem. Krop og sind arbejder sammen. Du får ikke lyttet til kroppens signaler, og din krop reagerer med forskellige symptomer.
Hypnose kan hjælpe med at forstå og ændre de underliggende programmer, der styrer din evne til at sige fra og tage dig godt af dig selv, så du har overskud til at leve det liv, du gerne vil.

 

Jalousi
Mange mennesker oplever jalousi, men for nogle er det så ødelæggende, at de nærmest ikke kan eksistere. Det er en blandet følelse af angst, vrede og ”ked af det-hed”. Med 5-PATH® hypnose er vi sammen om at finde årsagen til at denne følelse opstår. Herefter ændrer vi dit adfærds- og handlemønster.

 

Rygestop
Det er vigtigt, at det er dit eget valg at blive røgfri. Du skal inderligt ønske at slippe af med cigaretterne. Det er altså ikke nok, at det er fornuften, der styrer dit valg: Det er ikke tilstrækkeligt, at du vil holde op med at ryge for din kones eller dine børns skyld.
Igennem hypnose bliver du bevidst om de programmer, der ubevidst styrer dig og din rygetrang, og du slipper for de negative følger. Nogle mennesker er bange for f.eks. at kaste sig over mad eller opleve humørsvingninger, og dette bliver der naturligvis taget højde for i terapien. Vi anbefaler, at du kommer røgfri på dagen.

 

Depression
Der er flere faktorer, der kan være medvirkende til, at man får en depression, men ofte vil det være en naturlig reaktion på en overbelastning. Din krop har måske igennem længere tid forsøgt at gøre dig opmærksom på et problem i dit liv, og du har ignoreret signalerne. På et tidspunkt er der fyldt op på harddisken, og du får en depression. Hypnose kan hjælpe dig med at erstatte de negative (og ofte selvdestruktive) tanker med nogle positive. Desuden kan hypnose styrke dit selvværd og i det hele taget hjælpe dig med at få mod på fremtiden og se lyst på den.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får 1 hypnosebehandling. 

Du kan få hjælp til blandt andet: 

  • stress
  • jalousi
  • depression
  • rygestop
  • sukkertrang
loading map...
H-M-Hypnose
Enemærket 40 8240 Risskov