Preview Mode

Boost din krop med 1 aromaterapeutisk behandling
Førpris

799,-

Din Pris

349,-

Du sparer 450 kr.
Udsolgt - 40 solgt

Himmelsk behandling med æteriske olier

Skribent: Tine Damgård
Fotograf: Louise Aamann

 

Melder efterårstrætheden trodsigt sin ankomst hver eftermiddag? Eller døjer du med tilbagevendende rygsmerter eller måske et dårligt immunforsvar? Så forkæl og boost din krop med 90 minutters aromaterapeutisk behandling med æteriske olier og Raindrop Technique hos nyåbnede ONEDROP. 

Seje kvinder åbner ny velværeoase
Maiken Andreasen og Christina Holmgaard er power-kvinderne bag ONEDROP – midtbyens nyeste velværeoase – der slår dørene op i Frederiksgade onsdag i denne uge. Både Maiken og Christina har taget den aromaterapeutiske uddannelse i England og Australien og tilbyder ud over godgørende behandlinger også rådgivning og undervisning i brugen af æteriske olier. 

Nyd en lækker kombi-behandling
Æteriske olier har siden antikken været brugt i behandlingen af alskens smerter og skavanker, og nu er det blevet aarhusianernes tur til at nyde godt af de terapeutiske olier. ONEDROP tilbyder nemlig en skøn omgang aromaterapi, hvor du får masseret de æteriske olier ind i rygsøjlen og under fødderne.

 

Behandlingen virker udrensende på ubalancer i kroppen og er intet mindre end et lille hverdagsmirakel, hvis du døjer med manglende energi, et dårligt immunforsvar eller rygsmerter. Enjoy!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 45 værdibevis(er) til salg
Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Massagebehandlingen byder på:

  • Raindrop Technique: Stimulation af organer, muskler og led gennem de æteriske olier, der blidt spredes ud som regndråber og masseres ind i rygsøjlen. Her booster de immunforsvaret, bringer kroppen i balance og udrenser den for giftstoffer.
  • Vitaflex Technique: Fodmassage med æteriske olier, der spreder god energi og balance til resten af kroppen.

Hele affæren tager 90 minutter inkl. en indledende og afsluttende samtale. Vær opmærksom på, at behandlingens effekt afhænger af, hvilke skavanker du døjer med. Har du brug for udrensning og ny energi, er 1 behandling ofte tilstrækkelig, mens rygproblemer ofte kræver flere behandlinger.

Psst… Du kan godt føle dig træt og uoplagt efter den udrensende behandling. Sørg derfor for ikke at lave alt for mange planer for resten af dagen, og nyd i stedet en afslappende aften i sofaen med et blødt tæppe.

loading map...
Maiken Andreasen
Frederiksgade 70B, kld. 8000 Aarhus C