Bliv sommerklar med designsolbriller fra Profil Optik
Førpris

600,-

Din Pris

299,-

Du sparer 301 kr.
Udsolgt - 151 solgt

Bliv klar til solens stråler med 1 gavekort på 600 kr. til solbriller hos Profil Optik i Guldsmedgade, hvor de fx har Ray-Ban, Dior, Prada, Tom Ford & Oakley

Bliv sommerklar med designsolbriller

 

Journalist: Anna Ribold

Fotograf: Iben Marika Parum

 

Gå en tur langs åen og se, hvad solen gør ved aarhusianerne. Forårstøj, fadøl og store smil stiger proportionelt, lige så snart solens stråler titter frem. Og nu er det ved at være på tide at tænke på at anskaffe den kommende sæsons model.

 

Solbriller kan vel egentlig kategoriseres som den ultimative accessory. De passer til alt og udgør tit et helt outfit i sig selv. Har du endnu ikke styr på sæsonens model (eller er du lige som mig god til at glemme dem overalt eller til at sætte dig på dem), så kan du opgradere solbrillebeholdningen med et par af Profil Optiks designsolbriller. 

 

Sommerens kollektion bærer præg af den retrobølge, der har været fremherskende de seneste sæsoner. Vi snakker derfor store briller med brede stænger, samt modeller, der har hentet sin inspiration fra pilotbrillens originale form. Men også den runde facon og cateye er helt op i tiden. Du kan du også finde solbriller til bilkørsel samt stel fra fx Oakley, der kan bruges i forbindelse med sport osv. Og sidst, men ikke mindst, har Profil Optik også et udvalg i solbriller til børn.

 

Har du svært ved at vurdere, hvad der passer dit ansigt bedst, eller har du spørgsmål angående at få styrke i glassene, spørger du endelig bare personalet til råds. Og sker det, som ofte sker, at dine briller trænger til at blive strammet, så gør Profil Optik gerne det ganske gratis. Du kigger bare ned forbi butikken.

 

Skulle du ende med at falde for et par solbriller til mere end 600 kroner, men mangler pengene til at betale dem nu og her, så hjælper Profil Optik dig også med det. Du betaler blot dine solbriller af ved en afdragsordning over 12 måneder helt uden renter og gebyrer.

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 25 værdibevis(er) pr. person
loading map...
Guldsmedgade 4 8000 Aarhus C