Få et naturligt ansigtsløft m. kosmetisk akupunktur
Førpris

400,-

Din Pris

199,-

Du sparer 201 kr.
Udsolgt - 219 solgt

Få et ansigtsløft med kosmetisk akupunktur, der effektivt og helt naturligt reducerer ansigtets rynker, fjerner skønhedsfejl i huden og skaber et synligt løft

Afstressende wow-oplevelse med stor effekt

 

Journalist: Anna Ribold
Fotograf: Freja Snedker

 

Der er ikke forfærdeligt længe til, at jeg fylder 30. Og selvom jeg ikke har nogle problemer med min alder, betyder det skarpe aldershjørne dog, at min hud begynder at afsløre dårlig ernæring, for meget solbadning, forurening og ja – rynker, som bare ikke var der, da jeg var først i tyverne.

 

Med dagens Downtown-tilbud så jeg mit snit til at gøre noget ved problemet og forsøge mig med en kosmetisk akupunkturbehandling af hele mit ansigt – også selvom jeg på alle måder er mere end nåleforskrækket. Det var derfor en MEGET spændt Frk. Downtown, der drog på tur til Petro Mielczarek, der som en af de få i Århus tilbyder kosmetisk akupunktur.

 

Da jeg ankommer, møder jeg topprofessionelle Petro, der venligt tager imod mig. Heldigvis tager han sig god tid til at forklare mig om teknikken bag kosmetisk akupunktur, så jeg føler mig helt tryg ved behandlingen, da jeg ligger mig til rette på briksen.

 

Om kosmetisk akupunktur
Effekten af kosmetisk akupunktur kan bedst sammenlignes med Botox – dog med den store forskel, at akupunktur er helt naturligt, holder længere og arbejder videre i kroppen efter behandlingen. Det eneste, du udsættes for, er et lille prik med en steril og meget, meget tynd akupunkturnål. Lige så snart, nålen penetrerer huden, begynder virkningen, der hjælper til at gøre din hud glat og fri for rynker. Og det bedste er, at effekten er yderst holdbar og varer ved.

 

Akupunkturen øger blodgennemstrømningen i ansigtet, forstærker bindevævet, fjerner blokeringer og virker udrensende på hudens affaldsstoffer – alt sammen faktorer, der ælder din hud og giver den rynker og linjer, hvis du ikke tager hånd om problemet. Den kosmetiske akupunktur gør dit ansigt elastisk, naturligt og mere levende, ligesom det ”løfter” ansigtet og fjerner rynker. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det virker faktisk! Læs mere om behandlingen her eller i Petros nyhedsbrev, hvor du også får tips og tricks til, hvad du kan gøre for dine skønhedsrutiner.

 

Resultatet
Det var overhovet ikke slemt, og da jeg er færdig, kan jeg faktisk allerede se en forskel. Min hud ser sundere ud, og selvom det måske lyder mærkeligt, så ser det faktisk allerede ud som om, at mine kindben har løftet sig. Og det bedste af det hele er, at den fulde effekt først opnås efter nogle uger. Nu kan de 30 bare komme an!

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 220 værdibevis(er) til salg
Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Behandlingen fra start til slut

  • Du lægger dig på briksen, lukker øjnene og slapper helt af. Det er slet ikke så svært med de bløde tæpper og den nærmest meditative stemning, der hersker i Petros lokaler
  • Først sætter Petro en nål i hver af dine hænder, der øger kredsløbet i ansigtet, hvilket bl.a. sætter en udrensningsproces i gang. Dette er med til at gøre huden i dit ansigt smuk og give den glød.
  • Petro undersøger blidt dit ansigt for de punkter, hvor akupunkturen vil have den største effekt, og nålene sættes i. Det gør som sådan ikke ondt, men du mærker et lille prik og kan mærke, at nålen arbejder med ansigtets muskler. Og er du lige som mig en nåleforskrækket en af slagsen, skal du altså ikke frygte behandlingen. Med øjnene lukket og Petros perfektionistiske hænder, der tager sig af nålene, er det ingen sag at komme igennem.
  • Når nålene er sat i dit ansigt, vil Petro også sætte en nål i dine skuldre. Dette er med til at fjerne spændinger, der kan sætte sig i ansigtet og skabe rynker.
  • Til slut, når alle nåle igen er fjernet, vil Petro afslutte behandlingen med en blid massage, hvor bindevævet i ansigtet strækkes.
  • Læs mere om behandlingen her, og husk også at tilmelde dig Petros nyhedsbrev, hvor du også får tips og tricks til, hvad du kan gøre for dine skønhedsrutiner.
loading map...
Akupunktur i Århus
Vestergade 43 8000 Århus C (Indgang via Café Gaya/Filosofisk Boghandel)