50DKK
FØRPRIS 100 DKK
Spar 50 %
Udløbet
363 har købt
Rute 988 / Lavprisbussen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Tag fra Århus til Odense eller fra Odense til Århus for kun 50 kroner med Rute 988, hvor du får gratis Wi-Fi & kaffe. Køb så mange du vil og nyd turen

Rute 988 - nemt, bekvemt og BILLIGT

 

Journalist: Anna Ribold
Fotograf: Freja Snedker

 

Efter studietiden har mange af mine skønne studiekammerater bosat sig forskellige steder rundt omkring i landet. Og selvom jeg nu har fuldtidsjob og tjener noget mere end SU’en, synes jeg stadig, det er hundedyrt at tage på vennevisit – uanset hvor hyggeligt det nu kan være. Og er du studerende, har en stor familie spredt rundt omkring i landet eller en kæreste i en fjern by, ved du, hvor stor en andel af sparegrisen det kan tage, når du skal på indlandsrejse med offentlige transportmidler.

 

Det har det private rejseselskab Rejsekollektivet – folkene, der står bag rute 988 – også indset, og de har derfor besluttet at hjælpe alle os, der er afhængige af at rejse i det danske land med offentlige transportmidler. Indtil videre har det ført til en billig busrute mellem Århus og Odense, men inden længe bliver den udvidet med strækningen Århus-Odense-København, ligesom der også kommer ruter til bl.a. Aalborg og Sønderborg. På sigt er målet at dække 95 procent af Danmark med billige busruter, hvormed du kan tage billigt på visit til selv de fjerneste egne af Danmark. Der er dermed ikke længere nogen (økonomisk) undskyldning for at undgå Tante Odas 90 års fødselsdag.

 

Konceptet bag Rute 988 er, at det skal kunne betale sig at rejse med bus i Danmark, fordi det for mange er den eneste løsning. En tur mellem Århus og Odense koster derfor normalt 100 kroner og planerne er, at du skal kunne komme fra Århus til Aalborg for sølle 75 kroner.

 

Og så skal det selvfølgelig også være nemt og bekvemt at tage på bustur. Derfor finder du både gratis Wi-Fi og kaffe i de firstjernede luksusbusser, der blandt andet er indrettet med magelige sæder og plads til benene. På den måde kan du både arbejde eller hygge og slappe af, når du tager på bustur.

 

Ønsker du at tage på tur til eventyrenes by allerede i den kommende vinterferie, skal du skynde dig at bestille billetten i dag (torsdag), hvorefter du sender en mail til info@rejsekollektiv.dk med dit navn og antallet af personer, du har bestilt til (normalt ville du også skulle sende dit referencenummer).

 

God tur og husk nu rute 988 næste gang, du skal rundt i Danmark!

 



Max. 1000 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

Afgange:

 

  • Århus-Odense: fredage og søndage – begge dage kl. 12 og kl. 17
  • Odense-Århus: fredage og søndage – bege dage kl. 14 og kl. 19
 


Hjemmeside:

Betingelser

Se mere
  • Du er velkommen til at købe flere værdibeviser. Dog er der max. 1000 til salg.
  • Værdibeviset gælder som 1 billet til 1 bustur fra Århus-Odense eller fra Odense-Århus.
  • Der er afgang fra Århus fra Musikhuset. Busserne kører fredag og søndag – begge dage kl. 12 og kl. 17.
  • Der er afgang fra Odense fra Dannebrogsgade. Busserne kører fredag og søndag – begge dage kl. 14 og kl. 19.
  • Du bestiller din tur på www.rute988.dk, hvor du skal udfylde bestillingsformularen til højre på siden med navn, rute og dato for afrejse. Herudover skal du sende en mail til info@rejsekollektiv.dk, hvor du skal oplyse navn, referencenummer samt den rute, du har bestilt billet til. Billetten skal senest være booket torsdag i samme uge, som du skal med bussen fredag eller søndag.
  • Skulle du blive forhindret, kan rejsen afbestilles indtil 1 time før afgang på tlf.: 40 51 41 99. Herefter kan du benytte værdibeviset til at bestille en ny billet.
  • OBS! Det er vigtigt, at du husker at medbringe dit printede værdibevis til turen, da det gælder som din billet.
  • Eventuelle spørgsmål rettes til info@rejsekollektiv.dk

Aftalepart

Se mere
Rute 988 / Lavprisbussen
CVR: 19486338
Adresse
Rundhøj Allé 3
8270

50DKK
FØRPRIS 100 DKK
Spar 50 %
Udløbet
363 har købt
Rute 988 / Lavprisbussen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 1000 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person