249DKK
FØRPRIS 600 DKK
Spar 59 %
Udløbet
189 har købt
www.freoli.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Bliv klar til sommerens festivaler og det danske sommervejrs ustadigheder med 1 par By Lysgaard-gummistøvler fra freoli.dk. De sendes fragtfrit

Med gode støvler er det umuligt at træde ved siden af

 

Journalist: Caroline Jakobsen

 

Alle jer, der var på Roskilde i 2007, ved, at et par rigtig gode gummistøvler på en festival ikke bare er alvorligt bekvemt, men også decideret livreddende - skulle det blive regnvejr. Festen fortsætter ufortrødent igennem vandpytterne med nogle langskaftede støvler, og er de oven i købet af en model, der går i tråd med festivalfashion-looket, er du home safe - og mudderets dronning.


Denne By Lysgaard-model fra freoli.dk er den perfekte gummistøvle til at bære dig, dine fødder og din dåseøl igennem pytter, tisstøv, mudder, svenskerhuller og kølige nætter.

 

Gummistyrke og kvalitet
Den danske webshop Freoli.dk har siden 2012 langet stilsikre kvalitetsvarer over den virtuelle disk, og med e-handelsfondens garanti og en støt stigende skare af loyale kunder er de din vej til et sikkert og godt køb. De danske By Lysgaard-støvler er af samme kvalitet, som de meget mere etablerede mærker. De er i 100% sort gummi, nemme at vedligeholde og har en stærk, solid og gå-venlig sål – og så er de virkelig pæne!

 

Glæden ved god gummi
Alt i alt: Få styr på gummien, hvis du skal på festival. Og hører du til det segment af befolkningen, der ikke befinder sig i bøgeskoven, på Dyrskuepladsen, på Langeland eller lignende denne sommer, kan du ganske givet stå og mangle et par gummistøvler alligevel. Hav nåde med de gamle, livstrætte modeller ude i skuret, og invester i nye, moderigtige støvletter. Så er du beredt på mulig sommerregn, ture i jordbærmarken, arbejdsdage i haven, vådt morgengræs, sommerhusturen og krabbefangst i vandkanten.

 



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

Betingelser

Se mere
  • Under købsprocessen skal du vælge mellem:
    Str. 36 (max. 45 til salg)
    Str. 37 (max. 98 til salg)
    Str. 38 (max. 73 til salg)
    Str. 39 (max. 75 til salg)
    Str. 40 (max. 87 til salg)
    Str. 41 (max. 35 til salg)
  • Obs: Gummistøvlerne er lidt store i størrelsen. Veksler du eksempelvis mellem 38/39, bør du vælge str. 38
  • VIGTIGT: Du skal ikke foretage dig yderligere, efter du har købt dette tilbud på Downtown. Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden.
  • Produktet kan sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  • Du modtager dine støvler inden for 2 uger med omdeling af Post Danmark. Fragten er inkluderet i prisen
  • Alle spørgsmål vedr. produkt, levering, reklamation m.m. rettes til forhandler på mail: kundeservice@freoli.dk eller tlf.: 44 22 04 00 man-tors mellem kl. 9-17 og fredag mellem 9-15.30

Aftalepart

Se mere
www.freoli.dk
CVR: 33857535
Adresse
Guldagervej 95
6710

249DKK
FØRPRIS 600 DKK
Spar 59 %
Udløbet
189 har købt
www.freoli.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person